İsmimi değiştirecem daha doğrusu 2. İsmimi sildirecegim dilekçeyle falan hallediliyormuş ne yapmam gerek ?
İsmimi değiştirecem daha doğrusu 2. İsmimi sildirecegim dilekçeyle falan hallediliyormuş ne yapmam gerek ?
Mondial 😍
En iyisi yarın ilçe nüfus müdürlüğüne git ve durumunu bildir. Sana prosedürü gösterirler.
Moto sohbet / İsim değişikliği , senin kulağın çekilme vakti gelmiş
İsim değişikliği için mahkeme kararı gerekiyor bildiğim kadarıyla. Öyle dilekçe ile falan olacak bir iş değil.
Üç yolu var.
1 - En yakın adliyeye git kapı önünde dilekçe yazanlar var ver 10 lira onlar sana bir dilekçe yazsın nereye vereceğini de söylüyorlar ver dilekçeni duruşma günü git işlem bitmiştir.
2 - Bir kağıda ismim de şu değişikliğin yapılmasını talep ediyorum yaz herhangi bir mahkemenin kalemine git oradaki memur dilekçeni düzeltir buraya değil şuraya götür ver der duruşma günü git işlem tamam.
3 - Her hangi bir avukata git sana bir vekalet örneği verecek git noterden yaptır diyecek sonra 1000 veya duruma göre 1500 lira bırak şuraya diyecek sonuç yine aynı.
Ben 3. şıkkı tercih ederdim.
Sebep nedir anne babanın koyduğu ismi değiştirmek için. Kötü bir anlamı mı var yoksa sırf keyfi mi?
Sildireceğin isim ne merak ettim bugün bir kayıt geldi kimlik bilgilerini girerken kızın babasının adı feruzan dı oha dedim kaynanamın adıda feruzan çünkü
Bu forumda hiç makara bitmez mi..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)