40 lı yaşlardaki pcx ini satan birine ne tavsiye edersiniz?
Reklamlar
-
halil altın adlı üyeden alıntı
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ler. Hepsini dikkatle okuyorum.
Benim ibre hala x max 250 den yana. Yanlız bayiden aldigim bilgilere göre, artık 2018 model x max 250 gelmeyip, 300 ler gelecekmis. Bu durum x max 250 nin ikinci elini nasıl etkiler acaba? Mantiken 300 ler hem fiyat hemde Mtv açısından düşünülürse pek tutmayacaktir. Dolayısıyla yeni gelen honda forza ya yarar. Yamaha nin taktiği anlaşılır değil.
Sanmıyorum 250 yerine 300 gelsin. arada ciddi ötv farkı var. xmax250 bitti zaten ama xmax250ABS yenilendi ve daha geçtiğimiz ay fuarda sergilediler. Honda forza250 sırf bu vergi nedeniyle gelecek, forza300 web sitesinden kalkmış bile. Yamaha'nın bu piyasayı bırakacağını sanmıyorum. Belki yanlış anlaşılma olmuştur. Bayi ABS'siz olanı kastetmiş olmasın.
Reklamlar
-
Xmax 300 gelsin daha iyi. Honda’nın ekmeğine yağ sürsün Yamaha
-
Böyle bir şey yok, yamaha x max 250 , yeni kasası ile 2018 fuarda tanıtıldı zaten. Size yanlış aktarmışlar.
-
Xmax 125/250/300/400 alayı gelecek
-
hocam bence otomatik yerine vitesli tercih etseniz daha zevk alırsınız.
benim tercıhim cbr500r olurdu.
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
Sanmıyorum 250 yerine 300 gelsin. arada ciddi ötv farkı var. xmax250 bitti zaten ama xmax250ABS yenilendi ve daha geçtiğimiz ay fuarda sergilediler. Honda forza250 sırf bu vergi nedeniyle gelecek, forza300 web sitesinden kalkmış bile. Yamaha'nın bu piyasayı bırakacağını sanmıyorum. Belki yanlış anlaşılma olmuştur. Bayi ABS'siz olanı kastetmiş olmasın.
Motobike İstanbul 2018 fuarına gittim. Orada yeni kasa x max 250 yi inceledim. Fiyat olarak ta yeni kasayı takip ediyorum. Bu motorlar 2017 model olarak geçiyor. 2018 modellerin ise Nisan ayında satılmaya başlanacağı söyleniyor. (Bir bayide Haziran ayında gelecek dedi.) Bu gün 3 bayi ile görüştüm. Dedikleri, mevcut 250 stokları bittikten sonra yenilerinin gelmeyeceği. X max ın 300 ile devam edeceği yönündeydi.
Bu açıklamaya bir anlam veremedim! Şöyleki bu hacimde motor alanlar, fiyatının ve mtv sinin daha düşük olması nedeniyle 250 cc yi tercih ediyor. Bu yüzden Honda 250 Forzayı Temmuz ayında getirecek. Yamaha pazarı niye daraltmak istesinki?
Yarın Yamaha nın müşteri hizmetlerini arayıp bu durumu soracağım.
-
Abi, abi diyorum benden muhtemelen 2 yas buyuksundur ben de 40a dayandigim icin, nerede kullanacaksin bunu? Bu yastan sonra aradigin seyin ikisi birden olmaz.
24 yasinda degilsin ki biraz ona bakayim biraz buna. scooter seviyorsan ki alismissin iste, oradan devam. yok vitesliye gececeksen orasi bambaska bir dunya. biraz da vites atayim diye alip egitimsiz bu ise girdin mi buyuk piyangolar oluyor orada.
scooter devam abi bozma keyfini.
-
X max 250 nin 2018 modelleri nisan Mayıs ayı gibi gelecekmis. Yamaha musteri hizmetlerinden öğrendim. İki bayi bu konuda bana yanlış bilgi verdi.
-
suzuki burgman 200 scooter olarak ve abs'li olabilir. yada suzuki v-strom 250 konfor acisindan. yamaha grubu biraz sert suspansiyon olarak. honda cb 500 f de olabilir ikinci el temiz. illa japon olmasin derseniz de dominar bence guzel konfor, fiyat ve performans acisindan. ben de 46 yasimdayim ve kendim de bu tarz bir arayistayim ve bu yuzden dominar 400 dusunuyorum fiyatindan dolayi.
-
Abi Vespa px150 touring 2015 de cikardilar simdi temiz 3 yasinda bulabilirsin , yada fiyati cok dersen restore edilmis eski kasa px150 -200 felan bakabilirsiniz nedenine gelince hem scooter hem vitesli , ayrica cok eglenceli
-
Bir bayi daha X max 250 yeni kasanın 2018 modelleri gelmeyecek dedi. İkinci kez Yamaha müşteri hizmetlerini aradım. Bayilerin söylediğini anlattım. Müşteri hizmetleri merkezden bilgi alıp döneceğini söyledi. Açıklama şu yönde geldi. Eldeki 2017 model stokları bittiğinde, x max 250 nin 2018 modelleri gelmeyecekmiş. Artık x max 300 ler gelecekmiş.
Kafam karıştı, ellerindekilerden almak, bu motoru satacağım zaman bana bir avantaj mı yoksa dezavantaj mı sağlar? Ne dersiniz?
-
-
Bir bayi daha X max 250 yeni kasanın 2018 modelleri gelmeyecek dedi. İkinci kez Yamaha müşteri hizmetlerini aradım. Bayilerin söylediğini anlattım. Müşteri hizmetleri merkezden bilgi alıp döneceğini söyledi. Açıklama şu yönde geldi. Eldeki 2017 model stokları bittiğinde, x max 250 nin 2018 modelleri gelmeyecekmiş. Artık x max 300 ler gelecekmiş.
Kafam karıştı, ellerindekilerden almak, bu motoru satacağım zaman bana bir avantaj mı yoksa dezavantaj mı sağlar? Ne dersiniz?
Balıkesirde ki bayi 2018 Xmax satıyor hocam bilginiz olsun
-
44 yaşında spesial ktm 250excf le motora başladım hala spesialden devam ediyorum :D buda denenebilir :D
-
xmax altın değerinde 2. el piyasası olan bir modeldir. Hiç farketmez kaça aldıysanız minimum zararla satacağınızdan kuşkunuz olmasın. XMAX300 ile arasında fiyat farkı olacak, hayrına aynı fiyatlara satılmayacak ya. Bence beğendiğiniz neyse onu alın ancak sırf 2.eli sağlam diye bu kadar konfor fakiri bir model alınır mı bilemem. Sele sert amortisör sert olunca uzun yolda ve bozuk yollarda böbrek taşı döktürür adeta.
Bütçenize uygun başka motorlar da yok değil.
-
X-Slim adlı üyeden alıntı
Balıkesirde ki bayi 2018 Xmax satıyor hocam bilginiz olsun
2018 model, 250 cc x max yok. O ya yanlış yazılmıştır. Yada 300 cc dir
-
Yukarıda arkadaşların da dediği gibi benelli trk502 modeline bakmanızo tavsiye ederim. Opsiyonel çantaları da var ve Fiyatı da bütçenize uygun gözüküyor.
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
xmax altın değerinde 2. el piyasası olan bir modeldir. Hiç farketmez kaça aldıysanız minimum zararla satacağınızdan kuşkunuz olmasın. XMAX300 ile arasında fiyat farkı olacak, hayrına aynı fiyatlara satılmayacak ya. Bence beğendiğiniz neyse onu alın ancak sırf 2.eli sağlam diye bu kadar konfor fakiri bir model alınır mı bilemem. Sele sert amortisör sert olunca uzun yolda ve bozuk yollarda böbrek taşı döktürür adeta.
Bütçenize uygun başka motorlar da yok değil.
Yorumlarınız için teşekkürler, Burada her arkadaşın önerdiği motoru inceledim. Motorla uzun yol yapsam güzel öneriler var. Senede 1500 km civarı kullanıyorum. Genelde kısa mesafeli şehir içi işlerinde, bazende uzun yolda kullanıyorum. Uzun yolumda 300 km yi pek geçmez. İlk mesajımda da belirttiğim gibi, motorun markası ve ikinci eli benim için önemli. Benim pcx i malum siteye koydum. Yarım günde satıldı. İkinci elde değer de kaybetmedi. O yüzden x max 250 düşünüyorum. Binmedim ama pcx ten daha rahattır herhalde.
-
Ohooooo. Daha dün altım motoru 1,2km de idi.Bugün 100km yi devirdi. 110km civarında galiba. Abi 1500km ne? Sen kullanmıyormuşsun. Elinde tutup müzedeymiş gibi saklıyorsun aleti
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Ohooooo. Daha dün altım motoru 1,2km de idi.Bugün 100km yi devirdi. 110km civarında galiba. Abi 1500km ne? Sen kullanmıyormuşsun. Elinde tutup müzedeymiş gibi saklıyorsun aleti
Bak hacı 2el motor alacaksan böyle biniciden alacaksın,kafan rahat edecek..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)