Tarzim cok racing degil. Ancak motorda sekil benim icin onemli. Cbr 250 de cok yakisikli bi motor bence. Lakin haftasonlari dag-bayir da giden insanlariz. Karar veremedim🤔🤔
Tarzim cok racing degil. Ancak motorda sekil benim icin onemli. Cbr 250 de cok yakisikli bi motor bence. Lakin haftasonlari dag-bayir da giden insanlariz. Karar veremedim🤔🤔
Honda güzeldir,şekildir,kalitelidir ama banane Şaka falan motosiklet gercekten karektere dayali birsey.Ben sehir ici kullaniyorum,topspeed veya hız tutkum yok öyle aman aman o yuzden ss motor'a hic yaklaşmadım.Hareket kabiliyeti,kıvraklık,ani hizlanma,bunlar benim sürüşüme uygun ihtiyacım olan seyler o yuzden naked motor karekterime uyuyor.Sende bi aynaya bakip kendi karakterine surus tarzina uygun bir motosikleti secmelisin bence.
Cbr500r , r25 , cbr250 , rs200 ,ninja300r bu motorların hiç biri tam anlamıyla racing değil. Oturuş pozisyonlarıyla nakeddan daha çok rüzgar alıyorlar 😊
Ama motosiklet kullanmayan veya yeni başlayan birinin görsel olarak tercihi direk racing alet oluyor.Haklılarda mt09 dururken rs200le fotoğraf çekinen piknikçi hatunlar gördü bu gözler 😀
Konuya gelecek olursak cbr250 sağlam , az yakan kaliteli bi alet. Ns200 den sonra seni üzmez , bütçe varsa absli 500r tercih edebilirsin.
zaten race bir makina değil hiç biri.gidon yukarda oturuş dik sportoring sınıfı desek yeridir.bende pulsardan r25e geçtim.benimde r6ım olsun r1 olsun merakım yok.r6 yerine mt9 r1 yerine mt10 tercih ederim.her yere kıçım yukarda gitmek istemem.2.motorun varsa ne ala tabi.cbr kendini kanıtlamış zaten her yola gelir.oturuş tarzı pulsardan daha yatık olucak grenaj olayıda çok garibine gidicek en başlarda ama daha sonra naked motorları sevmemeye bile başlayabilirsin.nedense grenajlı motorları sürmek bana çok zevkli geliyor.kısaca pişman olmazsın ama amaç hacim yükseltmekse max 2 3 hafta içinde bu beni kesmedi diyebilirsin.
cbr güzel motor fakat dag bayır motoru degil.
daha ziyade asfalt motoru
hayır geçmemelisin
Sürüş hiisiyatı birbirine yakın biraz daha geniş cbr ama değiştirmek için bence geçmene gerek yok 500r olabilir ama oda gereksiz pahalı 2. el mt07 olabilir benim fikrim
Arada 2,5 beygir var. 15 dakikada daha büyüğünü istersiniz.
Ben geçtim iyikide geçtim her anlamda arada dağlar kadar fark var
bende mevcut motorunuzu satıp abs li modlini alın yola devam , zira 250r kabız gibi biniceksiniz rahat değil.... değil.....
naked daha rahattır
Sürüş hissiyatında çok, konforda ise bir miktar fark var ama güçleri de birbirine bir o kadar yakın.
Uzun yol planınız yoksa (cbr 6 bin devirde 100 km ile gidiyor) değişim gereksiz gibi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)