Fiyat / performans ürünü kamera + mikrofon tavsiyesi
Reklamlar
-
Herkese iyi hafta sonları kazasız bol gazlamalar dileyerek başlayım .
Ybr 125 ve 2. El ls2 kask , 2. El arwic mont 2. El yazlık eldivenle başladığım yolculukta , tecrübemi kazandıktan sonra önümüzdeki bi kaç yıl kullanacağım motosiklet ve ekipman işini bitirdim gün itibariyle.
Hjc is max 2 noir çene açılır kask
Sipidi rt deri mont
Ls2 laguna tekstil mont
Knox dizlik
Bering deri eldiven
Yds bot ve revit pantolon şeklinde ekipmanım var , motosikletimide Allah'tan bişey olmazsa 2 yıl boyunca değiştirmeyi düşünmüyorum.
Birşeyler eksik diye düşünürken az paraya çok iş gören bi kamera ve mikrofon alıp gezilerimin videolarını çekip 9 yıldır video yüklemediğim Knight Online için açtığım youtube kanalına yükleyeyim diyorum.
Son 1 ay içinde xj6 , mt07 , mt09 , rx3i evo ve ns200 e bakım yaptım garajım müsait olduğu için arkadaşlar başıma atıp kaçıyor. Bunlarında videosunu çeker , bakım yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olurum diye düşünüyorum.
Bu iş için sıfır olur , 2. El olur ne marka kamera ve mikrofon almalıyım tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
-
Eken H9 veya Sjcam 4000 işinizi görür.
-
Eken h9 un görüntü güzel lakin motorun üstünde konuşucam videoda sesim net olsun diyorsan vazgeç sesi doğru düzgün almıyor hayal kırıklığına uğrattı bu konuda ama onun haricinde güzel kamera
-
Eken'den memnunum görüntü kalitesi iyi . Mikrofon çıkışı yaptırdım özellikle ama rüzgar sesinden bişey anlaşılmıyor. Ses ve beklememek lazım yani.
-
İşte ses yüzünden harici mikrofon takıp o mikrofonu kaskın içine almak istiyorum. Sj5000 görüntü kalitesi olarak oldukça güzel , araştırıyorum.
-
Kesinlikle Sony HDR AS-300 öneririm.Görüntü kalitesi ve ses alışı mükemmel.Bir de görüntü sabitleme teknolojisi var.(900tl) Ama pişman olmazsın.Bataryasıyla,bozulmasıyla falan uğraştırmaz,Sony kalitesi <3
-
AliExpress'ten Xiaomi YI 4K da getirtebilirsiniz. GoPro ile yarışan bir görüntü kalitesi var (Tabii ki ufak bir tık aşağıda).
-
Sj4000 ve sj5000 e harici mikrofon takılmıyormuş , bi kaç işlemle yapılıyormuş ama aleti açmak vs gerekiyor. alternatiflere yöneliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
watercolours adlı üyeden alıntı
AliExpress'ten Xiaomi YI 4K da getirtebilirsiniz. GoPro ile yarışan bir görüntü kalitesi var (Tabii ki ufak bir tık aşağıda).
Yurt içi garantili olması tercihim , aliden getirtmektense 2. El go pro almak daha mantıklı bence.
-
Tabii, o da bir seçim kriteri.
-
Meraklı Genç adlı üyeden alıntı
Kesinlikle Sony HDR AS-300 öneririm.Görüntü kalitesi ve ses alışı mükemmel.Bir de görüntü sabitleme teknolojisi var.(900tl) Ama pişman olmazsın.Bataryasıyla,bozulmasıyla falan uğraştırmaz,Sony kalitesi <3
Araştırıcam hocam bu modeli , harici mikrofon bağlanması önemli benim için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
watercolours adlı üyeden alıntı
Tabii, o da bir seçim kriteri.
600 civarı xiaomi , 2. El bi go pro 4 buldum bakalım 700tl ye pazarlıkla 500 e düşerse alıp geçicem 😊
Edit : bulduğum go pro hero 4 session ' da harici mikrofon desteklemiyor 😐
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
2. El go pro hero 3+ aldım , 2 kez çekim yapılmış . Aparatları ambalajından dâhi çıkmamış 500tl
-
Xiaomi tavsiye ederim,yanlız gece çekimi ve görüntü kalitesi konusunu iyi araştır.
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Araştırıcam hocam bu modeli , harici mikrofon bağlanması önemli benim için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
600 civarı xiaomi , 2. El bi go pro 4 buldum bakalım 700tl ye pazarlıkla 500 e düşerse alıp geçicem 😊
Edit : bulduğum go pro hero 4 session ' da harici mikrofon desteklemiyor 😐
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
2. El go pro hero 3+ aldım , 2 kez çekim yapılmış . Aparatları ambalajından dâhi çıkmamış 500tl
Aldığın alet kaç saat çekim yapıyor?
-
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Aldığın alet kaç saat çekim yapıyor?
Ortalaması 1 saat 30 dakika sanırım , wifinin ve kalitenin durumuna göre +- 20 dakika araştırdığım kadarı..
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Ortalaması 1 saat 30 dakika sanırım , wifinin ve kalitenin durumuna göre +- 20 dakika araştırdığım kadarı..
Bunun aparatlarıyla su altı çekimi oluyor dimi biraz bu konuda cahilim de.
Çekimde wifi ne işe yarıyor?
Ulan harbi bu konuda cahilmişim.
-
Bildiğim çekimde değil de sonradan wifi'a bağlanıp videoları filan indirebiliyorsun. En azından Sjcam de öyle
-
AEE Lyfe Titan alma. Çok kaliteli bir görüntü elde ediyorsunuz. Ancak harici mikrofon bağlanmıyor
-
Evet su altı için aparatları var , wifi çekim esnasında telefondan kontrol için kullanılıyor genelde.
-
Climder gwx hem kamera hem intercom 300 lira fiyatı var. Kamera kaydı 720p ama bana göre tam bir fiyat performans kendi mikrofonu olması ayrıca intercom olması avantaj. Youtube da inceleyen bi arkadaş var görüntü ve ses kalitesi açısından fikir verir.
-
https://www.teknosa.com/urunler/135177401/preo-my-camera-pmc-02-4k-aksiyon-kamera
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)