4 bin tl butce ile motosikler (Kuba dragon, mondial superboy vs)
Reklamlar
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
CBF üzmez, CBF yarı yolda bırakmaz, CBF yol arkadaşını satmaz, CBF yükte çeker,CBF cefada çeker, CBF sefade sürer. Arkadaşım CBF'ler neler neler taşıyor sen bir bilsen kalkıp burada Superboy falan demezsin. Sürünce titremezsin. İyi lastik alırsan yolda sendelemezsin, üstüne fren çekince yerden kesilmezsin. Bakımlarıda lastikleride parçalarıda ucuz.
Kampa da gider, denizede girer, yoldada gider...
Hacı bir an,bulaşıkta yikar diyecen sandim
Reklamlar
-
Ben de cbf 150 ile başladım. 1000 km sonra oyun oynar hale geliyosunuz. Temiz yakala ve al. 2011 2012-13 falan alabilirsin o paraya.
-
kefkes adlı üyeden alıntı
Ellilik motosikleti sil zaten, onlar kısa mesefade git gel için elli atmış hızla alınacak yollar için.Ya da ikinci motosiklet olarak alınacak motorlar; ezerler yolda, yol yapayım desen pişman olursun. Vergiye takılma motosiklette alt tarafı yüz otuz lira, işletme maliyeti ve ekipman yanında bişey değil.Sigorta ekipman bakim benzin parayı bunlar tutuyor.Yani ha yüzlük ha yüzellilik.Superboyu beğendin madem, ikame olarak yuzluk kuba razore vardır sadece fari ve şekli biraz değişik onu da değerlendirebilirsin hatta kullandim o modeli.İkinci eli önemliyse ybr-cbf , çok önemli değil dersen benim kullandığım titanic 150yi de öneririm 14000kmdir sorunsuz kullaniyorum, depoyu kavrama v.s.acisindan superboya razore ye benzemiyor, konforlu ve kullanışlı üst devirlere aniden çıkmazsan acemiyi sıkıntıya sokmayacak bir gunde altiyuz km yaptigim motordur..
Razore 100 lük yolda bağırmaz ağlamaz değil mi ? Sıfır almayı planlıyorum çünkü taksit yapacağım. 2.el motosikletleri taksit ile satan yerler bulunur mu acaba ?
-
DesAres adlı üyeden alıntı
Hocam ne övdün be ?
Baktım da altına başka motor almışsın herkes gibi YBR, CBF’ten şaşmayın diyorsun ve altındaki ns 200 :(
NS 200’ü sat o kadar güzelse niye aldın 50cc’den bişey olmaz. Neden almadın harbiden ? Öve öve bitiremedin motoru çok mu pahalıydı (hayır) eee?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------
ACE kampanalı cb 125e var onun yerine.
Ben hiç Honda CBF 150 ruhsat sahibi olmadım Altımdaki Pulsar’da gitti. Alma Arife’sine geldim ama benim motoru kullandığım yolda CBF 150 bana yeterli gelmedi. 200küdür bin km tecrüben olunca yollarda haliyle CBF almıyorsun. CBF de titreşim yok denecek kadar azdır. Ne sebeple cb125e alınsın ki? CBF deki devir saati yeter.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------
levend84 adlı üyeden alıntı
Hacı bir an,bulaşıkta yikar diyecen sandim
Abi suya götürür geri getirir yetmez mi?
-
Mondialden şaşma ustam . Honda yamahaya da bulaşma
-
CriminalS adlı üyeden alıntı
Mondial'den şaşma ama amasör işini de bulaşma
-
mbaysal adlı üyeden alıntı
Razore 100 lük yolda bağırmaz ağlamaz değil mi ? Sıfır almayı planlıyorum çünkü taksit yapacağım. 2.el motosikletleri taksit ile satan yerler bulunur mu acaba ?
Kardeşim al 3250-3500 arasi crypton bak keyfine,hee memnun kalmazsan arkamdan sövebilirsin,uzun zamandir kullaniyorum çok memnunum.motorum 50bini geçti,gazi dipleyince 100km/h çikmasin yakarim motoru o dakka
On disk balatasi 15tl
Arka balata 15tl
Karenaj komple 450tl yan sanayi,parça parçada satiliyor ortalama 50-80tl arasi.
Orjina karenaj komple 970tl.
Debriyaj balata takimi 25tl
Komple conta seti 20tl
Fren alt merkez 60tl
Fren ust merkez 80tl
On disk flanşi 50tl
Hava filtresi 10tl
Silindir piston tkm 120tl
Supaplar tkm 20tl
Üst kapak dolu 140tl(piyano+supap+kapak)
Arka amortisor takim 75tl
On amartisor tkm 130tl
Sinyaller tkm 20tl
Ön kafa komple(far+gosterge+cerceve)110tl
Arka stop komple 55tl
Karburator 110tl
Bak uzunca yazdim herkese bu kiyaği yapmam hee.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Kardeşim al 3250-3500 arasi crypton bak keyfine,hee memnun kalmazsan arkamdan sövebilirsin,uzun zamandir kullaniyorum çok memnunum.
On disk balatasi 15tl
Arka balata 15tl
Karenaj komple 450tl yan sanayi,parça parçada satiliyor ortalama 50-80tl arasi.
Orjina karenaj komple 970tl.
Debriyaj balata takimi 25tl
Komple conta seti 20tl
Fren alt merkez 60tl
Fren ust merkez 80tl
On disk flanşi 50tl
Hava filtresi 10tl
Silindir piston tkm 120tl
Supaplar tkm 20tl
Üst kapak dolu 140tl(piyano+supap+kapak)
Arka amortisor takim 75tl
On amartisor tkm 130tl
Sinyaller tkm 20tl
Ön kafa komple(far+gosterge+cerceve)110tl
Arka stop komple 55tl
Karburator 110tl
Bak uzunca yazdim herkese bu kiyaği yapmam hee.
Hocam eline emegine saglik. Ama dedigin motoru ilk defa duyuyorum. Marka model olarak soyleyebilir misin incelemek isterim
-
Gosterge de 108 görmüştüm 70-75 hızla hiç yormadan sıkıntısız kullanabilirsin,egzosu trafikte duyulur.Ama 1)Bunun 150 ligi de var galiba yakın fiyatlara.2) Bütçe artırabilirsen sıfırı 4950ye titanic150r var geçen senenin urunu,(kullandığımdan farkı sadece ayak marşı ilavesi gibi duruyor)Sağlamlık ve performans açısından aradaki fiyat farkına fazlasıyla değecektir aynı kalitedeyse.100lük için razore-superboy farketmez sanirim çok..
-
Hocam eline emegine saglik. Ama dedigin motoru ilk defa duyuyorum. Marka model olarak soyleyebilir misin incelemek isterim
Rica ederim kardeşim
Yamaha crypton T110 2014 modelini tavsiye ederim.
+Titreşim yok
+Denge ve yol tutuş kivaminda
+Frenler kaymak
+Kivraklik harika
Not:Bu arada gostergedeki 100km/h gerçek hiz,bazi motorlarda 100gosterir ama 80le gidiyordurgps ile ölçmedim ama deneyeceğim bir ara.
Motorun yan sanayi parcalari piyasada gırla,orjinalde istersen oda var.ama yan sanayii urunler jianshe 1.kalite.
-
Ben cup tarzı motorları sevmediğimden CBF150'yi övmeye devam edeceğim ama apaçiliğimi ortaya çıkarırsanız CG tarzına geçebilirim
-
kefkes adlı üyeden alıntı
Gosterge de 108 görmüştüm 70-75 hızla hiç yormadan sıkıntısız kullanabilirsin,egzosu trafikte duyulur.Ama 1)Bunun 150 ligi de var galiba yakın fiyatlara.2) Bütçe artırabilirsen sıfırı 4950ye titanic150r var geçen senenin urunu,(kullandığımdan farkı sadece ayak marşı ilavesi gibi duruyor)Sağlamlık ve performans açısından aradaki fiyat farkına fazlasıyla değecektir aynı kalitedeyse.100lük için razore-superboy farketmez sanirim çok..
70 ile rahat rahat gidecekse sorun yok yani benim icin ideal bir hız
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------
Konu günceldir.
-
Bajaj discovery 125-150 de bakabilirsin kanımca.
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Bajaj discovery 125-150 de bakabilirsin kanımca.
Hocam sıfır dusunuyorum onlarin sifiri da butcemi asiyor discover 125 cok hosuma gidiyor ama fiyati aştı
-
Haojue Da135s der ve kaçarım...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
CriminalS adlı üyeden alıntı
Tabuları yıktı adam
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------
Konu sahibi arkadaşım bence Ybr,Cbf,Cb125e,Tvs Apache önceliğin olsun.
4,000 liraya temiz bulunur iyi araştırılırsa.
Cb 125 E ve Cb 125 Ace'den mutlaka bulursunuz.
Belki bi çok birşey vadetmeyebilir bunlar hızıyla,görüntüsüyle ama sağlamdır,yolda bırakmaz ve çok az yakarlar.
-
Uğur adlı üyeden alıntı
Tabuları yıktı adam
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------
Konu sahibi arkadaşım bence Ybr,Cbf,Cb125e,Tvs Apache önceliğin olsun.
4,000 liraya temiz bulunur iyi araştırılırsa.
Cb 125 E ve Cb 125 Ace'den mutlaka bulursunuz.
Belki bi çok birşey vadetmeyebilir bunlar hızıyla,görüntüsüyle ama sağlamdır,yolda bırakmaz ve çok az yakarlar.
Siz suan derdimi anlayacak bir aciklama yaptiniz. Benim motordan bekledigim yuksek hiz degil. Agirligi, saglamligi benim icin ön planda. Bahsettiginiz motorlar da sıkıcı bir hız ile giden motorlar degil bildigim kadariyla. Ben taksit ile motor alacagim cogu kisiye sordum ama net cevap alamadim. Ikinci el motorlari taksit ile satan isletmeler oluyor mu ? Eger oluyor ise honda veya yamaha secimim olacaktir.
Bir sorum daha olacak. Cb125E mi cb125ACE mi ? Sebebi nedir ?
-
4000 tl ye alınabilecek ve başını ağrıtmayacak en iyi motor ybr dir.. eli ayağı düzgün bir motor bulabilirsen yıllarca binersin.. hız merakın falan yok anladığım kadarıyla.. kafanın rahat edeceği motor arıyosun sen.. ybr al keyfine bak.. o paraya alınabilecek yaştaki motorlardan hondanın yaptıkları yamaha kadar tutmadı.. bir titan efsanesiyle başladık paketçiliğe mesela. en son ybr ile bitirdim ben, 7-8 yıl önce.. ama bizim arkadaşlar hala ybr alıyor motoru yeniledikçe. bizimki tavsiye tabiki asıl hesabı sen yapacaksın..
-
Hocam sıfır dusunuyorum onlarin sifiri da butcemi asiyor discover 125 cok hosuma gidiyor ama fiyati aştı
Abi o motorun sıfırı yok. Kaldıki sıfırını alıp da rodajını çok mu iyi yapacaksın?
-
pinkcrow7 adlı üyeden alıntı
Haojue Da135s der ve kaçarım...
Bak bu motoru unutmuştum.şiddetle öneririm..
Cbf ve ybr nin kipraşimi neyse buda öyle..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)