ya fotoraftan çok. senin motor dikkatimi çekti. gördüm ki senin motor da vites yok. otomotik yani. scooter gibi mi yok sa vitesi kendi mi atıyo.
Tam otomatik bu motor daha yeni geldi türkiyeyede mondialin sitesin de bulabilirsin ayrıntılarını güzel motor aslında eğer vitesle uğraşmak istemmessen... (arama yerine spatula yaz orda motor hakkında yazım var motor tanıtımı bölümünde istersen bi oku)
İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P
güzelmiş biraz daha çalışıp yazıların rahat okunacağı renkler kullanırsan kıvırırsın sen bu işi ;)
yarı otomatik vites nasıl oluyor, tam demişsin de?
yani hiç giderken otomotik vitesli araba gibi kendi vites atıyormu. yoksa scooter gibi vitessiz mi
puahhaaaa esseke bınseymısın
konuyla alakası yok belki ama..
scooterlar da bildiğin otomatik araba gibi değil mi?? nasıl yani vitessiz? tek vitesle mi gidiyorlar scooterlar??
[url=http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=334281#post334281]Melabaa![/url]
scooterda vıtes atma olayı yok tek vıtes derken??
çorbaya çevirmişsiniz komple başlığı
yarı otomatik vites de vites ayakla değiştirliyor ama debriyaj yok gazı bırakıp vitesi atıp gazı açıyorsun
inşallah bende iyice çorba etmemişimdir
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
senınde corbada tuzun oldu
suda kaynatıyodur bu şimdi uzun yola gelmez radyatör hararet yapar
sossiye devyede binse yakısıoo abi...
rossii demek istedım
pardon
Arkadaşlar tam otomatik vitesli motor aynı arabalrın tam otomatiği gibidir vitesi wardır ama manuel deildir yani belli bir devire ve hıza gelince kendiliğinden vites atar bunu yolda giderken motorun sesinden anlayabilirsiniz örn:Motoru çalıştırdığınızda 20 ye kadar ses yükselir 20 geçince bi geçiş hissedersinz motorun sesi kabalaşır bu belli hızlarda devir attırır yani
YAW SİZ FOTOĞRAFI YORUMLASANIZ :D
İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P
Gazı kapatıp açınca geçiyor otomatik vites... Bende bir ara Jawa mopet vardı iki vitesli oda öyleydi... Şimdi mondial 150 zat var oda öyle... Gazı kapatıp açınca vites geçiyor. Neyse Güzel bir fotomontaj. Eskiden bu programlar yokken bilgisayar yokken bayağı uğraşıyorduk Fotomontaj yaparken şimdi çok kolay Dekupe et yapıştır. Hatta çekimlerde bile Blue Box ta çek sonra başka görüntü üzerine montajla...Matrix gibi filmlerde örnekleri var...
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
Her$ey iyi guzeL, photoshop caLi$masi idare eder de... GuLmekten gozLerim ya$armadi.. Oysa ne umutLarLa girmi$tim ba$Ligi gorunce
Legends may sLeep.. But they never diE..!
zuhahhahahhaha ay gülmekten kendimi alamıyırum hahahhahahah
gülelim bari ayıp olmasın böle saçma sapan şeylere
YAMAHA FACTORY TEAM & YAMAHA YZR M1
Scooter'larda otomatik Varyatör denen ve kayışlı bir güç aktarma sistemi var bildiğim kadarı ile.
Devir artar hız artar ve tersi.
Selamlar,
Özer
bud adlı üyeden alıntı
Bu resmi nerden buldum merak ettim acikcasi. Israel kizil deniz yakinlarindaki bir benzin istasyonundan cekilmis. Yeri taniyorum acikcasi. Ama senin iscilik daha yeterli degil dostum ben gulemedim kusura bakma.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)