Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.Bazı arkadaşlar biraz fazla abartmış öldürürcesine yorum yapmak bence doğru değil.Bu durum birçok motor kullanıcısın başına gelmiştir/gelebilir.Bu kazada köpeğin yerinde birçok şey olabilir.Bir cisim olabilir,araç olabilir,yaya,çocuk yada yaşlı bir insan olabilir.Bu türden birçok kaza oluyor istemesekte.Ben ön tekerine virajda don dolanıp düşen adamın konusunu okudum bu formda.Hem hayvan sever hem motor kullanıcısı olarak şunları söyleyebilirim.Evet belki orada 30 km hız tabelası var fakat o yolda bende dahil birçoğumuz o hızlarda seyretmeyiz gerçekçi olalım.Arkadaşın o an neler yaşadığını net olarak bilemeyiz belki geç gördü ve reaksiyon göstermede geçkaldı,hedefe kitlendi ve oraya gitti.Videodan izleyince bir çok yorum yapılabilir.Evet köpeğin arkasından sola kaçabilirdin(köpek seni farkedip geri gelebilir yine çarpabilirdin) yada sağda yayla gibi yol var ufak bir kontra ile bu durumu atlatabilirdik.Hiç olmadı sağlam bir frenlemeyle durabilirdin diyebiliriz aynı durum bir çoğumuzun başına gelse bunları yaparak kaza yapmayabilirdik.Yinede içimizden bazıları bu durumdan kurtulamazdı.Bazen kaza videoları izliyoruz adam hafif sol yada sağ yapsa kazayı atlatacak fakat yapamıyor ve kazada hayatını kaybetip gidiyor.Hepimiz trafikte birçok kaza atlatıyoruz atlatamadığımız zamanlarda olabiliyor bu doğrultuda yorum yapmamızda fayda var.Arkadaş apaçilik yapmıyor neticede ve sormuş kaçabilecek vs imkanım varmı diye.Evet 3 farklı şekilde bu kaza atlatılabilirdi ama malesefki farklı nedenlerden dolayı bu üzücü kaza meydana gelmiş.Olmasaydı daha iyidi tabikide ama size ve köpeğe birşey olmaması sevindirici bir durum.Umarım bundan sonra daha dikkatli olursunuz ve hedefe kitlenme konusunda kendinizi geliştirirsiniz.En ufak bir dalgınlık ciddi sonuçlar doğurabiliyor ne yazıkki.Birgün yaklaşık 80 km hız ile köpek sürüsüne denk geldim yolun iki tarafından köpekler geliyor sağa kaçsam oluru yok sola kaçsam oluru yok tam düz gideyim derken tam önüme konumlandı köpeğin biri kaçış manevrası yapıcam yer arıyorum hafif sağ yaptım ama köpek ön tekerin önüne doğru geliyor bende ayağımla kafasına hafif vurarak önüme atlamasını engelledim o anda ancak bunları yapabildim aynı durum şuanda olsa belkide yapamam.