Normalde max. yapması gerekn hız 50 60 olan bisiklet 90'ı görüyor düz yolda.
Normalde max. yapması gerekn hız 50 60 olan bisiklet 90'ı görüyor düz yolda.
Tek seferlik iş gören küp şeker ve tinerle bunu her motorda yapabilirsin ama durana kadar durduktan sonra sen yoluna motor yoluna.
Yanlışım yoksa eğer İzmir otoban pınarbaşı rampa aşağı basmış normal gider bende 50 cc var düz yolda 70 e çıkıyor rampa aşağı sanırım geçer ama yersiz bir hareket
Benim 50 cc'de ilk aldığım zamanlar ya bu kadranı indiriyor falan diyordum ama gps ile bakınca 70'i geçmediğini anladım. Kadrana çok inanmayın.
Ben küba fighter ile düz yol da 75, hafif rampa aşağı 90 görüyorum. 80cc olduğundan şüpheleniyorum.
motor gitmiyor yahu videoyu izlerken kanser oldum birde ybrye gitmiyor derdim ybrye şükürler olsun
Amacı gitmekten ziyade b ehliyetle kullanılabilmesi, vergi-sigorta olmaması ve çok rahat bir başlangıç motosikleti olarak hızlı-çok akıcı olmayan trafiğe sahip yerlerde çok rahat ve çok ucuza ulaşım sağlaması. Bu arada 125 lik motorsikletle kıyaslama yapıyorsunuz. Yani silindir hacmi yaklaşık 2.5 katı. O zaman ybr nin gidişini de gs 310r ile kıyaslayalım aynı oran var arada
https://www.youtube.com/watch?v=C8TMwrV-A8U
giden gidiyor :D
karadağ'da kiraladığım gilera 50 cc ile 80'lerde geziyodum rahat
Yok hocam yanlış anlamışsınız kıyas yapmak amacıyla yazmadım
ben ybr gitmiyor diye sağını solunu sökmüştün bir sıkıntı mi var diye. baya heryerini kurcalamıştım sırf gitmiyor şikayetimden dolayı. videonuzu görünce anladım ki gitmeyen böyle birşeymiş. Yanlış anlaşılma için Kusuruma bakmayın kalp kırdıysam affola
Bu 50 cc ler sayesinde ömründe motosiklet kullanmamış çok kişi kullanmaya başladı. Motosikletli sürücü sayısı artıyor. Kuba'nın alt motorları güçlüdür kendi kategorisinde 90 yapması bayağı güzel
Yalnız evet bu 50cc lerin vergi sigorta olmaması çoğu araç sürücüsüne cazip geldi geçen seneye göre bu sene dahada yaygınlaştı. Bence büyük şehirlerde çok güzel bir alternatif. Düşünsenize benzin masrafın azalacak, trafik derdi azalacak, otopark derdi azalacak. Avantajları çok gerçekten, dediğim gibi büyük şehirlerde daha çok yaygınlaşmalı. Tekeriniz düz bassın kazasız belasız sürüşler dilerim.
Gitmeyin durmuyor aletler 😀
Az önce Kuba Dragon 50 konusunda bu konu konuşuldu bende bir şeyler yazdım. Bu motorlar 90'ı görmek için üretilmedi şehir içi kısa mesafede motor kullanmayanlar için tasarlandı. Çoğu kullanıcısı ilk kez kullanıyor ve bu şekilde kullanmaları durumunda motor zarar görecek kitlenecek, yatak saracak vs. vs. paranıza yazık edeceksiniz.
Adam acemiymiş. İstese 120 bile görür. Açık hava filtresi, tiner, arka dişli, motorun üzerine yatmak vb. Yani adam acemi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)