Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Ybr motorumun 160 görmesini istiyorum

REKLAM ALANI
    Ekarademir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 640 Adventure
    Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin yerin ayri kardeşim..sen 200bile gorsen motoru zimba gibi durdurursun..

Motor pısıksa ve yere yakinsa her turlu durur hem bak ne demişler dötü yere yakindan korkacan diye..
    Basık cglerde frene basınca pedal yere sürtüyor. Absli motordan daha iyi fren sistemi var yani. Balata olmasada durur.
    levend84 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ......
    Alıntı Ekarademir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Basık cglerde frene basınca pedal yere sürtüyor. Absli motordan daha iyi fren sistemi var yani. Balata olmasada durur.
    Aynen kivilcim çikariyor aslinda araya bir modul takip asfalttan cikan kivilcimla buji etkisi yapabilir pulsar gibi çoklu buji mantigi

Ulan pulsardaki sistemi keşfettim beee.

Ekarademir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 640 Adventure
    Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen kivilcim çikariyor aslinda araya bir modul takip asfalttan cikan kivilcimla buji etkisi yapabilir pulsar gibi çoklu buji mantigi

Ulan pulsardaki sistemi keşfettim beee.
    Benzin hortumundan bi parça ile yere benzin dökülerek gerçekten ateş ettirilebilir hatta.

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    dostum en sağlıklı yürüyen ybr bile 160 yapmaz. benim ybr en son 138 yapıyor gps ölçümü ile doğruladım bu sırada gösterge 160 civarı oluyor
    aha buda videosu https://photos.app.goo.gl/X3q3O82FLqpBOWYJ3

-Black- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 2014
    Alıntı Ekarademir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benzin hortumundan bi parça ile yere benzin dökülerek gerçekten ateş ettirilebilir hatta.
    Ns200 ler miydi (tam hatırlamıyorum) farklı bir sistemle aynı etkiyi veriyordu galiba 😊 ((alev alan motor muhabbetiydi)

..YaNKee.. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    yıllarca titan ve ybr ile paketçilik yaptık ama hiç 160 yapmaya çalışmadık çünkü yapmaz, yapamaz... uğraşma video atarım diye de inada bindirme bunu yoksa motoru eline alır gezersin söyleyim sana.. ustalar gazı verir işe başlamadan önce. en son yok şudur yok budur diye bahane bulurlar bütün paranı alırlar, kıçı kırık ybr için.. çok istiyosan git 160 yapacak bir motor al.. ybr ile 100 yapınca zaten durmuyor, daha fazlasını ne yapacaksın hiç durmadan mı gidicen yolda 2007 yılındaydı yanlış hatırlamıyorsam, arkadaşlar arasında meşhur olan bir motor almıştım.. hakkaten yokuş aşağı 135 yaptı.. direksiyonu zaptetmek ve rüzgarın tokatlaması oluyor ama ybr ye 135 yaptırmak paketçiyken çok büyük olaymış gibi geliyor.. o motorun dişlilerini değiştirsem 150 falan yapardı aynı yolda.. gerçi çok ybr aldım sattım sadece o motor yaptı bu hızı gerisi en fazla 120.. sanırım bu düşünceler yaş ile alakalı..

not: gerçi şimdide daha fazlasını yapıyorum demekki yaş ile alakalı değil vazgeçtim bu düşüncemden
    Mertcan39 bunu beğendi.

KTMADDICTED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 SMT & WR250R
    lan 4 kaliperli 8 pistonlu brembo frenli motorla 160km de durmaya calisirken kan basincimin arttigi durumlar oluyor.yapmayin abicim gozunuzu seveyim.tamam gencsiniz kaniniz kayniyor ama o motorun nasil duracagi hakkinda hicbir tecrubeniz dusunceniz yok olsa bu soruyu bastan sormazsiniz
    Mertcan39 bunu beğendi.

Motosikleti
    CRF 250
    160 km/h hıza çıkar neden çıkmasın. Sen MT 07 parası harcamaya hazır isen o iş tamam.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)