dostum en sağlıklı yürüyen ybr bile 160 yapmaz. benim ybr en son 138 yapıyor gps ölçümü ile doğruladım bu sırada gösterge 160 civarı oluyor
aha buda videosu https://photos.app.goo.gl/X3q3O82FLqpBOWYJ3
yıllarca titan ve ybr ile paketçilik yaptık ama hiç 160 yapmaya çalışmadık çünkü yapmaz, yapamaz... uğraşma video atarım diye de inada bindirme bunu yoksa motoru eline alır gezersin söyleyim sana.. ustalar gazı verir işe başlamadan önce. en son yok şudur yok budur diye bahane bulurlar bütün paranı alırlar, kıçı kırık ybr için.. çok istiyosan git 160 yapacak bir motor al.. ybr ile 100 yapınca zaten durmuyor, daha fazlasını ne yapacaksın hiç durmadan mı gidicen yolda 2007 yılındaydı yanlış hatırlamıyorsam, arkadaşlar arasında meşhur olan bir motor almıştım.. hakkaten yokuş aşağı 135 yaptı.. direksiyonu zaptetmek ve rüzgarın tokatlaması oluyor ama ybr ye 135 yaptırmak paketçiyken çok büyük olaymış gibi geliyor.. o motorun dişlilerini değiştirsem 150 falan yapardı aynı yolda.. gerçi çok ybr aldım sattım sadece o motor yaptı bu hızı gerisi en fazla 120.. sanırım bu düşünceler yaş ile alakalı..
not: gerçi şimdide daha fazlasını yapıyorum demekki yaş ile alakalı değil vazgeçtim bu düşüncemden
lan 4 kaliperli 8 pistonlu brembo frenli motorla 160km de durmaya calisirken kan basincimin arttigi durumlar oluyor.yapmayin abicim gozunuzu seveyim.tamam gencsiniz kaniniz kayniyor ama o motorun nasil duracagi hakkinda hicbir tecrubeniz dusunceniz yok olsa bu soruyu bastan sormazsiniz
160 km/h hıza çıkar neden çıkmasın. Sen MT 07 parası harcamaya hazır isen o iş tamam.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)