Ciftlik bank üyeleri de calismadan para kazanmak istiyordu kaziklandi sende dikkat et su kadar para ver ybr ne 160 yaptiriyim modifiye ediyim diyene inanma bence. realist ol canimi ye 160 la giden ybr mi olur 4. Saniyede gidon kopar
Ciftlik bank üyeleri de calismadan para kazanmak istiyordu kaziklandi sende dikkat et su kadar para ver ybr ne 160 yaptiriyim modifiye ediyim diyene inanma bence. realist ol canimi ye 160 la giden ybr mi olur 4. Saniyede gidon kopar
Sanayi de basit bir yöntem var güç arttırımı için sağlıklı değil pek. Silindirin üst kapak ile birleştiği yerler biraz tıraşlanıp sıkıştırma arttırılır. Tabi bunu çok iyi yapanlar genelde supap ayarları ile de oynar biraz. Ancak ybr250'nin yorgunluğunu da hesaba katar isek pek yaptırmanı önermem. Ancak sanayi de çoğu yaparım der ama içine eder bırakır. Bir de hakı pokunu geçme hikayesi var tabi.
Bu 160 galiba psikolojik sınır , neden 160 mesela 150 olmaz mı ? Bir de diyelim rahat rahat yapıyor nasıl duracak o makina ?
Ah ah... Bende zeki müren beni görsün istiyorum ama tıbben imkansız...
Bizim mahallede ahmet usta var 500 liraya jet eder motorunu ha
Ulan yorumlara ne güldüm :D
İnşallah yaparsın kardeşim, gelsin helvalar :D
Bilemiyorum Altan, turbocharger YBR gibi güçlü bir motor için gereksiz turbo lag yaratır düşüncesindeyim. Bana sorarsan direk supercharger tak ki, motorun tadı yerine gelsin. Yaptıktan sonra da fotoğrafını çekip Kawasaki mühendislerine at, oturup ağlasınlar.
Bende neler istiyorum da olmayinca olmuyo be :D
Ybr yi satıp bir rx alıyorsun bu kadar basit
eğer bir yerlerden çıkma uçak motoru bulabilirsen 160'ı görmen tek bir bilek hareketine bakar ve saniyeler içinde çıkarsın.
Ama o pilot levyesinden de taksın, ne bileyim, gaz kolu yeterince cool değil gibi.
Anlamıyorum sizi bu kadar ölmek istiyorsan git kafana kurşun sık. Hadi bi kaç kilometre arttırıcam desen anlarım da uçucam ölücem diyorsun sen.
Çok uzun uğraşlar sonucu belki yaparsın ama değmez yani benim cg motorumda 125cc 2 kişi 175 yapıyorduk gerisini sen düşün ama otobanda ki araçlar rahat rahat yanımızdan geçiyordu çokda internetteki videolara bakma.😂
aklima su geldi
Kader iste. Ben de motorumun 160 gormesini istemiyorum. Olduysa bile muhtemelen yanlislikla olmustur. Hiz limitleri malum. 135 uzerine kolay kolay cikmiyorum.
Ama daha hizli viraj almak istiyorum. Onda da malesef motosiklet degil, sahsi yetenegim eksiklik olusturmakta... Gelistirmeye calisiyorum bol bol surerek. Velhasil herkesin derdi ayri.
Motorunu sattın. YBR250 aldın. Hayırlı olsun. 160 yapıyor mu? Yapamıyor. Aşağıda videosu var bakarsın. Yahu 250 cc. tek silindir motor için 150 km/h neyine yetmiyor.
https://www.youtube.com/watch?v=pwUQVCIXgNY
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)