Neler yapılabilir ?
Senin ilacın CriminalS'rumuzlu arkadaşta mevcut.
Ayrıca,ibreyi dibe yaslama garantili..
Alttakımı değiştir en kolay yolu o.
tehlikeli değilmi hocam ya birde durdurması var o motoru
göstergeyi sök. içini aç. 80'in üzerini karala, 160 yap. al sana 160.
arzu edersen 400'e kadar yazabilirsin.
bende 150cc çinli skuterimin 140 yapmasını istiyorum ama olmuyor
Eskiden bir arkadaşta Tofaş Serçe vardı. Kadran 180'de sona eriyordu. Birgün arkadaş dedi ki "İbreyi indireceğim, 180 basacağım, gelin görün" Atladık arabaya, küçük bir arazide taktı geri vitese ve azıcık gaza dokundu, ibre tersten 0'dan 180'e geldi. Şaka bir yana Ybr ile oynayıp 160 yapar mısın bilemem, belki mümkündür ama frenlerle de oynaman gerekir ki durabilsin alet.
16. saniyeden sonra...
Benim motorumun 80 yapmasıyla dalga geçebilirsiniz lakin bir gün 160 yaparsam video atmaya çalışacağım
Dalga değil. Motorun yapacağı belli. Ona göre üretiliyor.
Daha önce çin malı enduro motora MZ alttakımı taktım. Hız çok arttı ama 120 130u geçince kafa sallamaya başladı. Ayrıca frenlerinde pek tadı yoktu.
Piston silindir ile oynanır ama bu seferde aktarım organları dayanmaz motorun ömrü biter.
160 kmh ile giden ybryi nasıl durdurmayı düşünüyorsun? 110kmh ile giderken bile frenler yok gibi birşey
bir gün sanayide adamın biri murat 131 ile geldi. dedi: "usta ben bununla 200 yapamıyorum". usta şöyle arabanın sağına soluna bir baktı. dedi: "arkadaşım bunun kanatları yağsız kalmış, ondan gidemiyor"
Ybr'125 160kmh yapmaz kardeşim . yapamassın yapmak için çok uğraşman gerekir harcayacağın parayla 160 kmh yapan bir motor alabilirsin.
lastiklerin birinci etken
frenlerin ikinci etken
motor gücü aynı şekilde
piston sekman krank dişli bunların hepsi bir etken şanzıman dahil buna
Sen internette gördüğün 160 180 lere inanıyormusun inanma çoğu yalan dolan emin ol buna ya km saati bozul ya teli bozuk yada yada yada bir sürü sebebi var o motorun hakkı düzde doğru rüzgarda 120 ile 110 arası ne olucak 160 yapınca zaten sen 160'a çıkana kadar kahrolursun olsa bile önemli olan 160 gimesi değil bir motorun 160'a çıkış performansıdır
Çok hız yapmak istiyorsa sat ybr'ni 2.el bitane ns200 ya da cbr250 bak ikiside 160 yapıyor hatta cbr 180 yapıyor
Ona harcadığın paraya değmez hadi yaptın diyelim ybr'nin fren sistemi 160 ile giderken nasıl güven verecek?
Sat r25 al
Az daha koy YBR al dicem almışsın zaten :D
Az daha koy 600cc al..
Video da atsan inanmaz burdakiler geçen 180 bastım gps resmi atıyom hala inanmıyorlar
Çin motoru ( kuba mondial asya va ) 160 basarda ybr imkanı yok basmaz .
Forumda nie bu fren meselesine çok önem verilioki yeminle ön fren de gram yağ yok motorun arka fren bitmiş ona ragmen durduruom
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)