Cüneyt Arkın'ın ölmeyen adam filmi vardı.
Sonunda ayakta ölüyordu.
Yıkılmadık, ayaktayız.
Cüneyt Arkın'ın ölmeyen adam filmi vardı.
Sonunda ayakta ölüyordu.
Yıkılmadık, ayaktayız.
Hamdım, piştim, hala hamım.
Zam olsa ne olur olmasa ne olur. Halk halinden memnun. En basitinden devamlı yakıt alan taksiciye zam durumunu soruyorsun. Adamın verdiği cevap 10 TL olsun. Herkes arabaya binmesin bak bu trafiğin haline diyor. Bilmiyor ki akaryakıta zam gelince yiyecekten, giyeceğe, ulaşıma kadar herşeye zam gelir.
Ben hep 10 Euroluk aliyorum depo doluyor
Zammın yapılması gerekiyordu , mecburduk yapmaya.O nedenle yapıldı.
fetöcü ağızla şii yapmayın öyle
Ben zammı bu gece gelecek sanmıştım gittim 5,82'den aldım benzini , ne diyelim vatan sağolsun :D
Bildiğimiz üzere özellikle enerjide (akaryakıt,doğalgaz vb.) dışa bağımlıyız , Türk Lirası'nın dolar karşısındaki değer kaybı sürdüğü sürece , Türkiye'ye yansıyan fiyatlar azalmayacak, tam tersine artacak.
Lpg'ye zam olmaması manidar :D
Sevinmesinler hele seçimi geçelim ...
Zamlar taksit taksit yapılıyor ki bir anda herkes dellenmesin. Önce benzine yapılır, benzin kullananlar dellenir, mazot ve LPG kullananlar kıs kıs güler. Sonra mazota zam gelir, mazot kullananlar dellenir. Benzin kullananlar oh olsun der, LPG kullananlar kıs kıs güler. Sonra LPG'ye zam gelir, LPG kullananlar dellenir, benzin ve mazot kullananlar oh olsun der. Bu yöntemin adı böl ve parçala yöntemidir. Bir süre sonra her zama hepsi güler.
Hayırlı olsun. Salı gecesi 12 kuruş benzine zam var
Lpgye zam gelmesin ülke batabilir sıkıntı yok
Bugünde Lpg'li araba kullanan yandaşlarımızı koruyup tüm zammı benzinli araç kullananlara ve dizelci burjuva ve sermayeye yaptık.Hamdolsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)