arkadaşlar internet üzerinden değil kendim gidip almak istiyorum koçtaş tarzı yerlerde bulunurmu bu acaba bilgisi olan varmı kask kameramı kullanamıyorum yalnış yapıştırdığım için bantlar çöpe gitti
arkadaşlar internet üzerinden değil kendim gidip almak istiyorum koçtaş tarzı yerlerde bulunurmu bu acaba bilgisi olan varmı kask kameramı kullanamıyorum yalnış yapıştırdığım için bantlar çöpe gitti
Koçtaşta da Bahausda da bulunuyor. Yine de kask aparatı için özel olarak kesilmiş olanları kadar sağlam tutmuyor hiçbiri. Gopro ekipmanı satan yerlerden temin edebilirsiniz. Ulaşamazsanız bende var, size göndereyim.
Hangi sehir?
istanbuldayım. sağol hocam internet üzerindende alabilirimde kamerayı yarın kullanmak için sabahtan gider alırım diye düşündüm
aliexpresten ver siparişi 5 dolara 50 tane kafan rahat olsun
Kamera yapıştırmak için soruyorsan: kameralarla birlikte 3M bant geliyor ama bana sağlam gelmiyor onlar. SjCAM ile gelen 3M bant 2 yıl sonra tutmamaya başladı.3M in sitesine girip araştırmıştım. En sağlam modeli: https://www.3m.com.tr/3M/tr_TR/turki...4259435&rt=rud
Metal işçiliğinde dahi mekanik dayanımı çok yüksek. Yüksek sıcaklıklara da dayanıklı. Karaköy-Gümrük Sokaktan almıştım. İstediğin ölçüde kesip veriyorlar. Fiyatı pahalı olduğu için 50cm falan kestirebilmek iyi bir imkan Satın aldığım yer de piyasadaki en güçlü çift taraflı bant olduğunu doğruladı. Çok memnunum. Motorun plakasını da bununla yapıştırmayı düşünüyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)