Mt revenge biraz acil bir konu
Reklamlar
-
kask konusu çok açtım ama son kararım 600 tl ye kadar revenge dir iridyum veya siyah vizör ile sipariş edeceğim güvenli biyer varmı?
n11 e çok güvenemiyorum arkadaş ecer-2205 diye sipariş ettiği kask brazilya standartlarında çıktığı için elden düşünce çatladı
Reklamlar
-
neden mağazadan almıyorsunuz ben mağazada bile kaç kere deneme yaptım bol geliyor sıkıyor uğraştırabilir sizi
-
kastamonuda satan mağza varsa hemen alıcam
-
bell qualifer falan bakabilirsin o fiyatlara bulunuyor.
-
gez motor magazalarini daha uygun bile bulursun belki. ben mt blade kullaniyorum gunes vizoru de oldugu icin ve memnunum.
-
600 mt kaska verilmez.ciddi para 600 tl heeleki mt marka kask için.birde iridyum cam tavsiye etmiyorum ciddi derecede çok kolay şekilde çizilir canın sıkılır.sinek arı çarpması yeterli silerken bile risk oluyor.n11 den al satıcıyla konuş istediğin özellikleri sor siparişi ver.kargo gelince aç bak sorduğun özellikler doğruysa sıkıntı yok ödemeni onaylarsın.yok eğer başka mal geldiyse iade diyorsun paranıda 2 gün içinde alıyorsun.korkmana gerek yok yapıştır gitsin iadeyi satıcı düşünsün
-
Revenge bence o paraya guzel bir kask ama denemeden almak riskli. Ben istanbulda bile bircok yer dolastim bulamadım. Sadece bir yerde normalde ölçüm olan M beden buldum kucuk geldi internetten L beden sipariş verip aldım.
O paraya gızel kask dememin sebebi cok guvenli olması ve kaliteli malzemesi. Ancak bugu yapiyor , gorus acisi cok iyi degil (kotu de degil) bir de en onemlisi vizor kenarlarındaki çerçeve (pinlok kenarlıgı) camı az aralık bırakınca görüşü kesiyor. Kapatınca da sıkışık trafikte yavas giderken bugu yapıyor....
-
EUOGLU adlı üyeden alıntı
kask konusu çok açtım ama son kararım 600 tl ye kadar revenge dir iridyum veya siyah vizör ile sipariş edeceğim güvenli biyer varmı?
n11 e çok güvenemiyorum arkadaş ecer-2205 diye sipariş ettiği kask brazilya standartlarında çıktığı için elden düşünce çatladı
600 TL Revenge mi olur ?
Al bir MT KRE MOMENTUM SV (fiberglass’ın tadını çıkar).
-
Butcem max 600 taş çatladıgında.
Bıde yakınımdakı ucuz secenek var sway 606
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
Herkeze teşekkürler dayanamadım ff396 yı aldım hepsıburada uzerınden
-
750 liraya hjc is 17 aldım. Ses biraz fazla. Onun dışında mennunum
-
sahibinden comda antalya da motolife var Serkan abi yardımcı olur.Bende MT revenge kaskımı 3 sene önce oradan almıştım
-
seyyah27 adlı üyeden alıntı
750 liraya hjc is 17 aldım. Ses biraz fazla. Onun dışında mennunum
Nereden aldınız acaba? Ben de bu kaska bakiyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)