R125 Garip ses + Lastik Hk.
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar bir kaç sorum olacaktı müsaadenizle :
2014 Model R125 Kullanıyorum 23.xxx KM'de. Motorsiklet'te garip bir ses var ; Sürerken gazı her açtığım da şıngır şıngır zincir sesi geliyor, Motor bloğunun içinden [Devir arttıkça] Egzantrik zinciri'nden şüphelendim. Yaşadığım yer küçük bir ilçe, Yetkili servis bulunmuyor. Bende Yüksek CC makinelere bakan ustalara sordum ve egzantrik zinciri,otomatik gergi arızası olabilir dediler. Bugün Mersin'de yetkili servise götürüp motoru incelettim. Egzantrik'den, gergi'den bu ses olacağını söylediler bana dedim, Onlarda Hiç bir sorun yok ve Egzantrik'den olsa vurma gibi ses gelir dediler. R125'ler de bu sesin kronik olduğunu söylediler. [Şuan videosunu atamıyorum kusura bakmayın]
2. Sorum olarak ; Motorsikletin lastiği fabrika çıkışlı ve sertleşmiş halde [Michelin Pilot Street] Değiştirmek istiyorum fakat fabrika çıkış lastiği Pilot Street mi, Yoksa Rosso 2 mi alsam diye düşünüyorum. Sizin görüşleriniz nedir, Cevaplarsanız çok sevinirim
Saygılarımla..
Reklamlar
-
Sesin videosunu atarsanız daha doğru cevap alabilirsiniz. Çekim yaparken sesin geldiği kısımda videoyu hafifçe gezdirin, böylece sesin geldiği bölge daha net anlaşılabilir.
Lastik seçiminde önce ANLAS' a bakmanızı öneririm. Mevcut lastiklerden sonra onları takınca makinenin karakteri değişecektir. Fiyat olarak da (genellikle) daha makul olduğunu görebilirsiniz. Mutlaka deneyin.
-
Arkadaş daha önce böyle bir konu açmıştı,sanada faydası olur.
Mt125 ve R125 aynı alt motoru kullanıyor.
Buda linki tıkla...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)