Arkadaşlar;
Kirlenen tekstil montlarınızı nasıl temizliyorsunuz? Kuru temizlemeye mi veriyorsunuz yoksa kendinizin özel kimyasal temizleyicileri mi var?
Öneri bekliyorum.
Arkadaşlar;
Kirlenen tekstil montlarınızı nasıl temizliyorsunuz? Kuru temizlemeye mi veriyorsunuz yoksa kendinizin özel kimyasal temizleyicileri mi var?
Öneri bekliyorum.
Kullanım kılavuzunda veya etiketinde nasıl yıkanması gerektiği yazar. Her tekstil ürününün yıkanma şekli bir değildir.
valla ben korumalarini sokup verdim hanima yikadi makinede ve sonra taktim korumalari kullanmaya devam
Ben de aynen söktüm korumaları ve iç astarları, 30 derecede yıkadım bir sıkıntı olmadı.
Kuru temizlemeye veriyorum. Daha doğrusu veriyordum. Kışlık montu 3-5 kere kuru temizlemeye verdim ve su geçirmeye başladı.
Bende çareyi siyah montta buldum. Üzerine de görünürlüğü arttırmak amaçlı fosforlu yelek oh mis.
Şahsen artık korumaları sökmek bile zor geldiğinden (mont eskidiğinden ve yenisini de tedarik ettiğimden) korumaları dahi çıkarmadan, kurutmayı dahi iptal etmeden yıkadığım Venom marka montum iki senenin sonunda bütün bu hışma rağmen dikiş dahi atmadan, korumalarında herhangi bir deformasyon dahi olmadan hala duruyor. Onun yüzünden yeni montumu giyemiyorum. Üzülsem mi sevinsem mi
Eger Istanbul’da yasiyorsaniz Umraniye ilcesinde riderscleaner isimli bir motosiklet kiyafetleri temizleme merkezi var.
Prohel columbia montumda metal omuz korumaları var. Bu montu kullanan arkadaşlar makinada yıkadığında paslanma oluyor mu acaba ? Çok terleyen biriyimdir yavaştan yıkamak lazım
Korumaları sökün sonra talimatlara göre hanıma/anneye teslim edin
Kesinlikle kimyasal kullanmayın su ve rüzgar geçirmezlik özelliği var ise yok olur..
Benim hatuna yıka diye verdim uyarmayı unuttum yumuşatıcı falan koymuş kaya gibi mont kerimcan durmaz gibi çıktı makineden
Prfesyonel bir şekilde yıkatma isterseniz rider clean var Anadolu yakasında fiyatlar hakkında bilgim yok..
yıkamıyorum
şaka, bir kaç sefer yıkadım. banyoda suyun altında bir iki el sabunu ile orasını burasını ovalıyorum sonra kuruması için asıyorum kuruyor ve giyilmeye hazır.
ben motor montunu kirli giyerim, eskisi gibi artık yıkama yapmıyorum ve anca ter kokusu iyice işlerse ter bulaşan yerleri yıkarım elimle o kadar.
motor montu pis olur ve pis giyilir. yani bende kural böyle işliyor.
herkes pis pis dolaşıyor ortalıkta, pis herifler.
Korumalar sökülür, en hassas. Ayar neyse ona getirilir 30 derecede yıkanır
ben prosev kullanıyorum aldığım yer makinaya atmamamı kuru temizlemeye vermemi söyledi açıkçası zırt pırt vermem kuru temizlemeye kirlenmiyor fazla yılda 2 kere veririm temizlerler
Korumaları çıkarıyorum atıyorum makineye orta derecede tertemiz oluyor.
Duşun altında sabunla yıkıyorum birgün balkonda kurutuyorum sonra bas gazaaa
Benim montumda 30 derecede elde yıkama öneriliyor.
Makine, kimyasallar ve yüksek ısı su ve rüzgar gecirmezlik özelliğini bozar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)