Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Ürünlerim Yanlış Geldi !

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    internetten alışveriş yaparken eğer çok tanınmadık bir site ise yorumlarına bakın araştırın geçmiş olsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Ya arkadaş bişey demiyorum ama bakmayacağın aynaya neden para veriyorsun? Ekipler kızıyormuş? Sen çılgın driftçi gazı kökleyip kaçamıyor musun? Motorun saatte 180km yapıyor. +9 Speed boost takmışsın. Egzoz desen o biçim. Şaka bir yana herşeyi geçtim de ekipler sadece senin aynana mı laf ediyorlar?

Ben senin yerinde olsam onlara kargoya dildo koyup yollarım. Alın paraları bununla stok yapın die.

CriminalS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 Mh Drift
    Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya arkadaş bişey demiyorum ama bakmayacağın aynaya neden para veriyorsun? Ekipler kızıyormuş? Sen çılgın driftçi gazı kökleyip kaçamıyor musun? Motorun saatte 180km yapıyor. +9 Speed boost takmışsın. Egzoz desen o biçim. Şaka bir yana herşeyi geçtim de ekipler sadece senin aynana mı laf ediyorlar?

Ben senin yerinde olsam onlara kargoya dildo koyup yollarım. Alın paraları bununla stok yapın die.
    Plaka takılıyken kaçamıon direk kitliyorlar yani maksat aynası yok demesinler

Motosikleti
    ......

Hacı adama neden yükleniyorsun??

Dikiz aynasini takma sebebi,geride biraktigi ve dragda sapladigi R25 Cbr250 Ns200 tarzi motorlarin ustundeki surucusunun ekşi surat ifadesini gormek icin..

zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simson
    Modifiye bayrak nasıl oluyor yuvarlak ya da üçgen şekilli mi,yoksa mavi üstüne ay yıldızlı mı ?

freelancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hocam görmüş biri olarak söylüyorum, çoğacayip oluyor. Maşa bacakları arasına oturtulmuş Tazmanya Canavarı, arka şokların yağ haznesine takılmış Redbull kutuları gördü bu gözler.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    motoplus motomax vs sitenin reklam aldığı firmalar değilse söyle kaldırmazlar.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hacı adama neden yükleniyorsun??

Dikiz aynasini takma sebebi,geride biraktigi ve dragda sapladigi R25 Cbr250 Ns200 tarzi motorlarin ustundeki surucusunun ekşi surat ifadesini gormek icin..
    Zaten herkes NS 200’e saplıyor. Pistonlar neredesin? Bak gene NS 200’e saplandı bişeyler. Kuralkan istifa!!!
    uzay gemisi bunu beğendi.

Herkese yapiyolarsa 3 kaatcilardir. Kapida odememi kullaniyolarmis fake hesaplarla sallamasyon adreslere surekli kapida odeme siparis verin yilsinlar. Gitti geldi x2 kargo oderler. Farkli hesaplar oldugu icin kapida odeme yontemini iptal etmek zorunda kalirlar. Buda firmaya cok yuksek oranda maddi zarar verir. Kisacasi piclige piclik.
    Not : Siparisin verildigi ip adresi gorunuyor ona gore cozum bulun.

-Black- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 2014
    Alıntı mchi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese yapiyolarsa 3 kaatcilardir. Kapida odememi kullaniyolarmis fake hesaplarla sallamasyon adreslere surekli kapida odeme siparis verin yilsinlar. Gitti geldi x2 kargo oderler. Farkli hesaplar oldugu icin kapida odeme yontemini iptal etmek zorunda kalirlar. Buda firmaya cok yuksek oranda maddi zarar verir. Kisacasi piclige piclik.
    Not : Siparisin verildigi ip adresi gorunuyor ona gore cozum bulun.
    Gerezli motor olarak direkt adını verirsiniz, olur biter. Hiçbir şey daha fazla zarar veremez.

www.gerezlimotor.com

Bu kadar basit
    Angrypower bunu beğendi.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Alıntı -Black- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gerezli motor olarak direkt adını verirsiniz, olur biter. Hiçbir şey daha fazla zarar veremez.

www.gerezlimotor.com

Bu kadar basit
    En sonunda mantıklı birisi direkt sitenin ismini verdi. Adamlar zarar etmesin kendini paralamak nedir?

Motosikleti
    ......
    Zaten herkes NS 200’e saplıyor. Pistonlar neredesin? Bak gene NS 200’e saplandı bişeyler. Kuralkan istifa!!!
    Şaka bir yana pulsar piyasaya ciddi anlamda damgasini vurdu..

200-250 cc motor say deseler.

R25
    Cbr250
    Ns200

CriminalS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 Mh Drift
    Alıntı freelancer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam görmüş biri olarak söylüyorum, çoğacayip oluyor. Maşa bacakları arasına oturtulmuş Tazmanya Canavarı, arka şokların yağ haznesine takılmış Redbull kutuları gördü bu gözler.
    Ayn o gördüğün arkadaşımın motoru )

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------

Firmayla görüştüm saolsun patronları baya güzelce ilgilendi dediği gibi olursa aynamı ücretsiz bi şekilde gönderecek . Hatta sinirlendi sana gönderdiğim aynada sende kalsın dedi ama ben çoktan onlara kargolamıştım ona üzüldüm :((

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)