internetten alışveriş yaparken eğer çok tanınmadık bir site ise yorumlarına bakın araştırın geçmiş olsun
internetten alışveriş yaparken eğer çok tanınmadık bir site ise yorumlarına bakın araştırın geçmiş olsun
Ya arkadaş bişey demiyorum ama bakmayacağın aynaya neden para veriyorsun? Ekipler kızıyormuş? Sen çılgın driftçi gazı kökleyip kaçamıyor musun? Motorun saatte 180km yapıyor. +9 Speed boost takmışsın. Egzoz desen o biçim. Şaka bir yana herşeyi geçtim de ekipler sadece senin aynana mı laf ediyorlar?
Ben senin yerinde olsam onlara kargoya dildo koyup yollarım. Alın paraları bununla stok yapın die.
Modifiye bayrak nasıl oluyor yuvarlak ya da üçgen şekilli mi,yoksa mavi üstüne ay yıldızlı mı ?
Hocam görmüş biri olarak söylüyorum, çoğacayip oluyor. Maşa bacakları arasına oturtulmuş Tazmanya Canavarı, arka şokların yağ haznesine takılmış Redbull kutuları gördü bu gözler.
motoplus motomax vs sitenin reklam aldığı firmalar değilse söyle kaldırmazlar.
Herkese yapiyolarsa 3 kaatcilardir. Kapida odememi kullaniyolarmis fake hesaplarla sallamasyon adreslere surekli kapida odeme siparis verin yilsinlar. Gitti geldi x2 kargo oderler. Farkli hesaplar oldugu icin kapida odeme yontemini iptal etmek zorunda kalirlar. Buda firmaya cok yuksek oranda maddi zarar verir. Kisacasi piclige piclik.
Not : Siparisin verildigi ip adresi gorunuyor ona gore cozum bulun.
Gerezli motor olarak direkt adını verirsiniz, olur biter. Hiçbir şey daha fazla zarar veremez.
www.gerezlimotor.com
Bu kadar basit
Ayn o gördüğün arkadaşımın motoru )
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------
Firmayla görüştüm saolsun patronları baya güzelce ilgilendi dediği gibi olursa aynamı ücretsiz bi şekilde gönderecek . Hatta sinirlendi sana gönderdiğim aynada sende kalsın dedi ama ben çoktan onlara kargolamıştım ona üzüldüm :((
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)