Sevgili abilerim ve kardeşlerim uzun araştırmalarım sonucu bütçe azlığı nedeni ile bajaj pulsar 150 ns almaya karar verdim.Sizce doğru bir karar mı? ve motorun ne gibi sıkıntıları oluyor teknik olarak şimdiden teşekkürler...
Sevgili abilerim ve kardeşlerim uzun araştırmalarım sonucu bütçe azlığı nedeni ile bajaj pulsar 150 ns almaya karar verdim.Sizce doğru bir karar mı? ve motorun ne gibi sıkıntıları oluyor teknik olarak şimdiden teşekkürler...
Değil. CBF 150 al.
Doğru bir karar değil. 150ns sanki üretilirken elektrikler kesilmiş de bu da böyle olsun deyip yarıda bırakılmış gibi bir motor. bir sürü kronik sorunlarla donatılmış. alınmaz.
Ybr,cbf alamıyorsan tvs al derim 150ns e hiç bulaşma
Bende vardı.Sattım.Heryerinde bir kusur vardı motorda.sıfır almama rağmen 3-4 ay içinde jiklesi bozuldu.Gösterge paneli desen soğukta gelmiyordu.6-7 bin devirde sanki devir kesici vardı gaz kesip açıyordu.Krank kırma muhabbeti var başıma gelmedi ama risk risktir.Tavsiye etmem.
Belanı aramıyor san alma kardeş
2 yıldır 150ns kullanıcısıyım gerkesiz birçok sorunla karşılaştım, çoğu servis hatası benim dikkatsizliğim falan. Ama biraz şans işi mesela yağ değişimi dışında hiç para harvamayan kullanıcılarda var.
Cbf 150 al derim. Kaliteli, Konforlu ve uzun yola gider.
2 yıl kullandım, sadece bakımdan bakıma servise uğradım.
Değil. Kullanan degıl ama 9 10 kez sürmüş biri olarak aman diyim oksurme huyu bıle aman aman
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)