Güzel yapmışsın Eline sağlık
Güzel yapmışsın Eline sağlık
tatil çoktaaaaaan bitti Burak'cım Salı gününden bu yana zaten buralardayım.Ama ortalarda gözükmüyorum o başka Kendine iyi bak kardeşbur-k@ adlı üyeden alıntı
tamam o zaman en kısa zamanda yanına uğrarım sağlıcakla kal.....
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
ya dosyum o motosiklet.net çıkartmalarını nerden buldun yaw.
ewet onu bende merak ettım lafı agzımdan aldın
modumuz toplantıda stickerlardan bana da werdi (egeknn)
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
eline sağlık.. bence hoş olmuş.. özelliklede sinyaller..
CBR 600F Honda,
yürübe usta modifiyeci burak benim motora da yapcaz bi ara el atarız artık
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Burakcığım mükemmel olmuş sinyallerde bide beyaz far ampülü aldınmı en janjanlısından olay kopacak valla daha başlık 2. sıraya düşmeden hallettin helal olsun valla
CBR 125 R
tşk ederim sırada neonlar ve gösterge aydınlatmasının rengini değiştirmesi war..... unutmadan jan janlı birde beyaz ampül kaldı
ya kardes bence motorunun ne olduu kac cc olduu onemli deil,bu kadar ozene bezene hazirladigin bize belgeel tadi veren calismani cok begendim,hatta kendi motorumu alirsam ,motorum icin tasarimlar yaparmisin???motoimajmaker!!!!
yenilikler geldiiiiii ilk sayafaya bakınız
Eline sağlık çok güzel olmuş göstergelerde...Vallaha ne diyim azimin elinden ne kurtulur
helal olsun sanaa kangda burkaaa kangdaa burkaa ooo ooo
Helal la valla manyaq ötesi olmuş.Ama bence daha fazla uraşmalısın
Bu arada opel astra 2000 edition aldık Araba Hb manyaq duruo.İlk işim ona modifiye girişmek
Gerçekten güzel olmuş eline sağlık Kangda olmuş.....bur-k@
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
ya bn bişey sorcam...
bnde sinyalleri corap kaplamak istiyorum ama...corabı gecirdikten sonra vidaları nasıl sıkacagımı bilmiyorum...
bi sorum daha var...
corapları nasıl taktın...yani şöle diim...ben tam takacakken corap gerginligini kaybedip toplanıyo...bunu nasıl becerdin
bi kac bilgi verirsen sevinirim...
hadi bakalım hayırlısı olsun kazasız belasızzz ...... sen galiba motordan kopacaksın gibime geliyor.....Tornedo adlı üyeden alıntı
max75 çorap işi içime sinmedi ben sinyalleri lede çevireceğim evet onun kırışıp toplanmaması iiçin biraz bol kes ve arkadan çekiştir yada bol kalan yerleri düz tornovda ile manivela yöntemi ile içine sokkk.....maxx75 adlı üyeden alıntı
benim camlar dışardan vidalı ben geçirdikten sonra dışarıdan vidalarını sıktım ilk başta benim ki de toplandı ama sonra düzelttim yukarıda ki yöntem ile
tuncer abi senin motora da başlayalım mı ufaktan ufakatanforrap adlı üyeden alıntı
bence kadran ışığı iyi fikir benimki ampullü. sıkılınca beyaz kırmızı yapacağım ledler ile. logo iptali ise fena olmamış. şu motosiklet.net stickerinden bende istiyorum
hocam bişe soracam şu mt stickerlarını nereden buldun?
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)