Bir çinlinin üzerinde 82.000 Km
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Motoruna bakıyorsun belliki hocam
-
Eli öpülecek adamsın vesselam..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
-
Maşallah. Şunu da belirtmek isterim kullandığınız drift, çinliler arasında en sağlam motordur. Sıradan bir cg olsaydı mümkün değildi. Her tarafı dağılmıştı.
-
Hay maşallah, bu sene de motoru büyütemezsek darısı benim de başıma
-
Benimki her 1000 kmde sibop ayarı ve debriyaj balatası istiyor nası böyle yapabildin ?
-
CriminalS adlı üyeden alıntı
Benimki her 1000 kmde sibop ayarı ve debriyaj balatası istiyor nası böyle yapabildin ?
Aslan besleyen yemini düşünmez müdür.Olacak o kadar performansa normal
-
ozan1991 adlı üyeden alıntı
Motoruna bakıyorsun belliki hocam
elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum hocam sağolun
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
hachiko adlı üyeden alıntı
Eli öpülecek adamsın vesselam..
estağfurullah sağolasın
-
Bu zamana kadar yaptığın masrafları da sayar mısın ?
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Babalar gibi 82000km yapmış ve hiç bu motor bana yetmiyor, bu motor gitmiyor, motor büyütme zamanım geldi
bıkbıkbık demiyor adam. Tebrikler ve helal olsun.
Tekerin düz basmaya devam etsin
çok teşekkürler inşallah herkese kısmet olur yüksek kilometreler hız meraklısı olmadığım için yüksek cc çok önemli değil ne yalan söyleyim bi ara 250 cc istedim fakat sonradan çokta gerek olmadığını anladım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------
06Serhat adlı üyeden alıntı
Maşallah. Şunu da belirtmek isterim kullandığınız drift, çinliler arasında en sağlam motordur. Sıradan bir cg olsaydı mümkün değildi. Her tarafı dağılmıştı.
evet o durumun farkındayım fakat bakmazsak her alet elimizde kalıyor ne yazık ki
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
tommygun adlı üyeden alıntı
Hay maşallah, bu sene de motoru büyütemezsek darısı benim de başıma
inşallah hocam
-
bu arada motor yapılmıştı sanırım
-
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
Herkese hayırlı akşamlar 2013 ten bu yana iyisi kötüsüyle 82 bin kilometre tamamladık çinlimle şükür ki hiç yolda bırakmadı
aslında motosikletler üzerinde yanlış bir algı var 20 30 40 bin civarı motorlara ölmüş gözüyle bakılıyor bir yandan bunu göstermek istedim bu konuyu açarak herkese hayırlı sürüşler
https://i.hizliresim.com/y0Dd9y.jpg
Hocam 30 40 binde motora ölü muamelesi yapmaktan ziyade 2. Elde satamam korkusu var ayrıca ben alacağım 40 binde birde ben bineceğim km çok yüksek olacak düşüncesi var.Yoksa 150 bin kullan motoru bir rektefiye aktarım organları dahil yola devam.
-
snappy x adlı üyeden alıntı
Bu zamana kadar yaptığın masrafları da sayar mısın ?
2-3 kez debriyaj telim koptu top. 60
debriyaj balatası 60 70 arası
motor yapımı 550
ekstra olarak olağan şeyler balata vs
(kaza yaptığım hariç)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Hocam 30 40 binde motora ölü muamelesi yapmaktan ziyade 2. Elde satamam korkusu var ayrıca ben alacağım 40 binde birde ben bineceğim km çok yüksek olacak düşüncesi var.Yoksa 150 bin kullan motoru bir rektefiye aktarım organları dahil yola devam.
evet bu konuda haklısınız halkımız telefona bile yatırım gözüyle bakıyor ne yazık ki
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------
CriminalS adlı üyeden alıntı
kullanıma bağlı
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
Motoru yaptırdığı zamanda bile burada çoğu kişiden fazla KM yapmıştı
-
Bu motor zaten güzel motor. Çinli motorlar fiyat performans ürünü. Düzgün kullanınca böyle 80 bini deviriyor işte. Bu gidişle sayacıda sıfırlarsın.
Ama işte bu motoru apaçi tayfası alıp sağıyla soluyla oynayınca dağılıyor. Aslında bazen yolda görüyorumda motor iyi bile dayanıyor öylelerine.
-
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Bu motor zaten güzel motor. Çinli motorlar fiyat performans ürünü. Düzgün kullanınca böyle 80 bini deviriyor işte. Bu gidişle sayacıda sıfırlarsın.
Ama işte bu motoru apaçi tayfası alıp sağıyla soluyla oynayınca dağılıyor. Aslında bazen yolda görüyorumda motor iyi bile dayanıyor öylelerine.
bazen şaşırıyorum böyle kullananlarda bu kadar gidiyorsa bizde ölmez heralde diyorum vallaha abi
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
Daha nice km lere kardeşim..
Benim crypton´da 50k´yı geçti,sadece 1 tkm debriyaj balatasi değiştirdim,yağ yakma vs.yok.bakalim zaman neyi gösterecek,araştirdiğim kadari ile 80-90k civarinda silindir piston istiyormuş.
Aldiğimda 20k civarindaydi.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Daha nice km lere kardeşim..
Benim crypton´da 50k´yı geçti,sadece 1 tkm debriyaj balatasi değiştirdim,yağ yakma vs.yok.bakalim zaman neyi gösterecek,araştirdiğim kadari ile 80-90k civarinda silindir piston istiyormuş.
Aldiğimda 20k civarindaydi.
maşallah hocam nice kilometrelere inşallah ben sıfır almıştım ilk vitesli motorumdu acemiliğide bunda öğrenince erken istedi motor
-
Tebrik ederim. Motorun dilinden anlayınca çok rahat yapabiliyor bu km leri demek ki.
Benim Mondial loyal scooter vardı. 40 bin km civarında satmıştım sibop ayarı bile yaptırmadan.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)