Bir çinlinin üzerinde 82.000 Km
Reklamlar
-
Blackhoney adlı üyeden alıntı
Tebrik ederim. Motorun dilinden anlayınca çok rahat yapabiliyor bu km leri demek ki.
Benim Mondial loyal scooter vardı. 40 bin km civarında satmıştım sibop ayarı bile yaptırmadan.
maşallah ben subap ayarından çok çektim taaki bizim motorlar biraz subap sesi yaparak çalıştığını anlayıncaya kadar kaç kere yapmayı denemiştim
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
Reklamlar
-
Bu hafta sonu Pistonlar yok galiba??? Pulsar 82000km yapsa alev alırdı die buraya yazması gerekiyordu halbuki
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Bu hafta sonu Pistonlar yok galiba??? Pulsar 82000km yapsa alev alırdı die buraya yazması gerekiyordu halbuki
aslında işin marka boyutu ayrı bazı insanlar anlamıyor kalite farkı tabiki var her şey ne beklediğine bağlı
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
Ben onu bunu bilmem bir Pulsar'cı olarak ateş beni çağırmalı Pistonlar'dan öğrendiğim bu benim
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Ben onu bunu bilmem bir Pulsar'cı olarak ateş beni çağırmalı
Pistonlar'dan öğrendiğim bu benim
ahah ateş seni çağırıyor pulsarking :D
-
O degıl de öğrenci için konuşursak motorun tepesinden inmemişsin ,3 litre ortalama yaksa 820*3=2460 litre eder 5,5 liradan 13,5 TL yakıt parası eder 😉
-
serif abi adlı üyeden alıntı
O degıl de öğrenci için konuşursak motorun tepesinden inmemişsin ,3 litre ortalama yaksa 820*3=2460 litre eder 5,5 liradan 13,5 TL yakıt parası eder
aslında ben yağ parasını hesaplamıştım kendi kendime benzin daha fazlaymış :D
-
15 bınde motorun haşatını çıkaran ark dan sonra elinizi opmek isterim master
-
Bi çinli de bizde var bisan terra 125 90,000 civarlarında motor yaptırdık hala binmeye devam ediyoruz...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
EUOGLU adlı üyeden alıntı
15 bınde motorun haşatını çıkaran ark dan sonra elinizi opmek isterim master
isteyince yarım saattede haşatı çıkıyor motorun hocam istendikten sonra olur
-
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
Güzel mutlu günlerde daha iyilerini kullanmak nasip olsun
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
Bi çinli de bizde var bisan terra 125 90,000 civarlarında motor yaptırdık hala binmeye devam ediyoruz...
Maşallah hocam nice kilometrelere
-
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
Daha iyilerini daha güzelleri ile mutlu sağlıklı nice 82 bin km şer yap🤗
-
serif abi adlı üyeden alıntı
Güzel mutlu günlerde daha iyilerini kullanmak nasip olsun
çok teşekkür ederim Allah herkese en iyisini nasip eder inşallah
-
Konuyla alakalı deil ama benim deponun kapagının altındaki yer küflenmiş neden öyle olur ? Mertcan39
-
Sen ve motosikletine nice 82.000 kilometreler dilerim kazasız belasız.
-
CriminalS adlı üyeden alıntı
Konuyla alakalı deil ama benim deponun kapagının altındaki yer küflenmiş neden öyle olur ? Mertcan39
Küf mantarından
-
Inanir misiniz Ducati ve MV Agusta suruyorum bahsedilen ve ortaya cikan sorunlari cinli motor suren arkadastan 50 bin km once yasiyorum(avrupali motorlar da cinden mal aliyor). Helal olsun o yuzden nice 80 binlere.
-
Sana bi cbr250 verseler 300k km gitcen yani usta
-
Mertcan daha nice nice kazasız, belasız,cezasız 80000 lere sağlıklarla inşaallah.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)