Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Öneri ? Malum soru SL200 ' mü - Freedom 250 ' mi ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Not yet
    Arkadaşlar merhaba,

Forumda bu soruyu daha öncede gördüm ancak 2015 tarihli olması ve yeni modeller üzerinde duruyor olmam kaynaklı bu soruyu yönlendiriyorum.

Chopper'da fikir kıldım. Kendimden bahsedeyim biraz; 192 boyunda 90 kilo 28 yaşında B sınıfı ehliyeti olan Ankara'da yaşayan ve genelde Ankara içi motoru kullanacak birisiyim. Eğitim olmadan motoru kullanmam ancak ehliyeti alma süreci kısa ve sezon açılmadan ( ki açıldı bile denilebilir ) motorumu almak istiyorum. Normalde 17.500 TL bütçe ayırdım. Ekipmanda bunun içerisinde, devralma vs. ücretleri de dahildir. Bir çok hocam bana NS200 ve RS200 önerdiler. Üzerine ekipman aldığımda 17.500'ün altında kalıyor evet ancak chopper hayranı birisiyim. Ve çoğunlukla şehir içinde kullanacak olmam, başlangıç için içime sinen model kesinlikle SL200 ve Freedom 250.

Her ikisini de araştırdım Freedom kullanım olarak daha iyi olsa da yedek parça ve kullanılan materyal açısından daha düşükken SL200 de bu problemler yok. Ancak yorumların çoğu 2015 ve eski olması kaynaklı ben 2017 - 2018 modellerinde kronik problemlerin giderilmesi, materyallerin daha iyi kullanılması vb. farkları göremedim. O yüzden aynı soruyu belki de 2918739281738917 milyoruncu kez sorma ihtiyacı duydum. Son modelleri düşündüğünüz de hangisini tavsiye edersiniz. Boyumun 192 olduğunu tekrar belirtmek istiyorum.

Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    _chaotic_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    regal raptor daytona 350
    Falcon freedom kullanmadım ama sl200 sahibiyim bir zaman. falcon parça kalitesi sl200 den kötüyse baya bi kotuymuş demek ki. Sl200 antepte montajlaniyordu en son. Parça sıkıntısı yoktu ama plastik akşamı pek kaliteli değildi.

Her halükarda 1 sezon sonra sikilacaksiniz, seneye başka motor bakacaksınız o yüzden farketmez bence. Yine de sizin yerinizde olsam lifan ve daelime de bakardim

Ergün Er. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Araştırıyor..
    Bence bütçenin tamamını başlangıç motoruna yatırmak mantıklı değil ,cruiser/chooper tarzı uygun fiyatlı , sorunları freedom a göre daha az olan Kuba SL200 mantıklı görünüyor.Sıfırı şuan 9,500 - 10,500 TL civarında , sıfıra yakın 5000km. 'yi geçmemiş , ikinci el ise durumuna göre 8-9 bin TL arasında .

Motosikleti
    Yoqhtır...
    SL 200 iyidir. Bastınmı gitmez ama kullandığım kadarıyla seni de üzmez. Lastiklerini değiştirmen şartıyla.

Motosikleti
    ......
    lifan lf250 modellerine bakabılırsın 2.el düzgün hee olmadı kuba sl200 al bak dalgana...

Motosikleti
    Not yet
    Çoğunluk SL200 taraftarı anladığım kadarıyla. Bende buna yoğunlaşayım.

dasmehdix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250R'15
    İkisi arasında kalsam sl200 alırdım.Ama o bütçeye bence Daelim Daystar 250 veya Hyosung gv 250 almak daha mantıklı.

Sado39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Adventure & Duke, Yamaha YBR, Suzuki Burgman
    Forumda eski bir sl200 başlığı gördüm geçenlerde, adamlar ön çamurluğu ters montaj yapmışlar. Alacaksan sürprizlere açık ol derim.
    dasmehdix bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)