Anlaş Capra R mı, Metzeler Me22 mi ???
-
Selamın aleyküm uzun zamandır bu iki lastiğin arasında kaldım fiyatları ikisininde aynı 240 lira ben Anlas alma taraftarıyim çünkü yerli marka ama kötü bir lastik olup benim canımı riske atacaksa neden o parayı vereyim motorum Mondial drift ve çoğunlukla asfaltda kullanacağım. Yorum yaparken ricam tavsiyenizin nedeninide söyler misiniz ?
Reklamlar
-
kesinlikle anlaş öneririm. ybr de kullanıyorum çok memnunum. daha önce metzeler me22 kullanıyordum ve hiç memnun kalmadığım için anlaş ile değiştirdim.
-
ANLAS öneririm. Memnun kalırsınız, yanlız mutlaka balans yaptırın.
-
Anlas ın kışlık lastiklerini kullanıyorum.
Çok güzel bi kış geçirdim çok memnun kaldım. Yazlık lastiğini de alacağım biraz daha havalar düzelsin.
-
Adem kardeşim ben bugüne kadar yeni Anlas alıpta şikayet edene rastlamadım . kullananlar hepsi çök memnun. Bırak ta paran Ülkende kalsın. selamlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:15 ----------
Naci63 nikli Veyis Naci Hocamız RX3İ Evoya Metzeler lastik taktı , bin pişman.
-
-
Şöyle izah edeyim. İki tane CBF150 motosikletim var, birini kesip biçiyorum. Motosikletimde lastik nedeni ile yaptığım basit bir kaza sonrası ANLAS winter grip aldım, yola çıktım, satıcıya geri döndüm.
Başkası anlatsa bende inanmam ancak tek bir nedenle geri döndüm. Daha yola çıkar çıkmaz farkını gösterdi, fabrika çıkışı lastiğin üzerine onu kullanınca 4.000km o dandik lastiklerle kullandığıma pişman oldum ve hemen geri dönüp bir diğer motosikletime de aynı setten bir takım lastik aldım. Motosiklete bağlayıp onları da götürdüm. Çift takım aldığım için 40 tl daha indirim yaptırmıştım.
ANLAS bu kadar iyi ve fiyat performas oranında harika. Motosikletim ne olursa olsun önce ANLAS' ı deneyip memnun kalmaz isem diğer markalara bakıcam artık. Hemen her tip ve ebatta lastik üretimleri var, hamuru yumuşacık. Fuarda da ANLAS standında arkadaşlarla muhabbet ettik, oradaki görevlilerden birine vatandaşın biri gelip "peki bu lastiğin ömrü ne ne kadar dayanıyor iki senede biterse niye bunu alayım ki" dedi. Görevlinin vatandaşa şakayla karışık cevabı "Kusura bakmayın ama bu mantıkla motosiklet sürülmez, araba lastiği değil bu. Hamuru da farklı baskı alanı da elastikiyet oranı da. Siz en iyisi araba kullanın".
Bu kafada değilseniz ANLAS öneririm
-
Herkese yorumları çin çok teşekkür ediyorum
Anlaş da karar verdim benim için önemli olan lastiğin ömrü değil yeri sağlam tutsun isterse 5bin km de bitsin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler