İstanbul için sürücü kursu
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba,
Biliyorum sürücü kurslarına asgari ücret tarifesi geldi. Ancak sürücü kurslarının yinede bu tarifelerin altında fiyat uyguladığını duyuyoruz. Sormak istediğim şu daha önce motosiklet tecrübem hiç yok. B sınıfından A sınıfı fark ehliyeti almak istiyorum. Sürücü kursundan beklentim sadece direksiyon sınavına girmek. Sürücü kursu eğitimi yerine, sınav öncesi Honda'nın seviye 1 eğitimi alacağım. Bu sebeple sadece kursa 1400 TL vermek bütçemi zorluyor. Honda'dan da seviye 1 ve seviye 2 eğitimi alacağım. İstanbul'da önerebileceğiniz eğitim almadan sadece sürüş sınavına katılmak şartıyla uygun fiyat verebilecek bildiğiniz sürücü kursu var mı?
Veya 1400 TL'ye değecek eğitimi veren sürücü kursu tavsiye edebilir misiniz? O zaman sadece seviye 2 eğitimi alırım.
Reklamlar
-
gelişim sürücü kursunda İbrahim Bey ile görüşebilirsin.
motosiklet.net den aldığını söyle telefonu yardımcı olurlar.
-
Nerede oturduğunuzu veya çalıştığınız söylerseniz daha doğru şekilde yardımcı olunabilir. Yakınınızdaki iyi bir kursa yönlendirebilirim.
-
Fiyatta ufak bişeyler inilebiliyor ilgilenirsen avrupa yakası yzabilirsin bana
-
Tay sürücü kursunu öneririm.
-
The Dude adlı üyeden alıntı
gelişim sürücü kursunda İbrahim Bey ile görüşebilirsin.
motosiklet.net den aldığını söyle telefonu yardımcı olurlar.
Maltepe'de oturuyorum hocam.
-
Ben de Gelisim'den aldim ehliyeti. Pazarlik payi var egitimlerde sinavi gecirecek kadar ogretiyor.
-
Merhaba,
Oğlumu A2 için kursa göndermek istiyorum. Beşiktaş, şişli, levent, Gayrettepe bu cıvarlarda bir kurs önerebilir misiniz?
-
Üsküdar' a kolaylıkla Beşiktaş üzerinden geçebilirsiniz. Bilgi almak isterseniz özel mesaj atmanız yeterli, yardımcı olurum
-
10 Aralık 2019, 10:45
Gelişim Sürücü Kursu'nu ben de tavsiye ederim.
A sınıfı ehliyet için onlardan kurs almıştım.
Yerleri kadıköyde, eğitim yerine ulaşmak için Beylikdüzünden metrobüse binip gidiyordum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)