Selam arkadaşlar. Motor almak için İstanbul'a gideceğim de acaba Renault Symbol aracıma Honda Innova sığar mı ? Arka koltukları söktüreyim mi ?
Selam arkadaşlar. Motor almak için İstanbul'a gideceğim de acaba Renault Symbol aracıma Honda Innova sığar mı ? Arka koltukları söktüreyim mi ?
Motosiklet = Özgürlük
Koltuk yetmez bence çatıyıda söktürden anca heralde
Uzunluk 189 cm demiş. 17 inç jant kullanıyor. Ön lastiği söksen 25 cm kazanırsın. kalır sana 189-25= 164 cm. Arka koltukları söktürüp, bagajdan sokup yan yatırarak çaprazlama sığdırırsın gibi gözüküyor. benzin dökülecektir. yanına bol battaniye al, motor çizilmesin. Çanakkale istanbul arası birşey değil. sürerek de rahat getirirsin.
Tekerleri sök,ön sağ koltuk yatar vaziyet aliyorsa,yatirip motoru Bir tarafa yasla,veya ön koltugu torpidaya kadar kaydirabilirsen ve sirtliği öne kapatip hacim kazanabilirsin.denemek lazim.
Araç hb olsa daha kolay olur ama sedan modeller sıkıntı.
Konu açılmişken;
Bisiklet tasima aparatlarina benzer araç arkasina monteli ufak cc motor tasimak icin kullanişli ve sağlam urunler varmi acaba
motora binip otobus terminaline gidip travego marka(bagaji yuksek oldugu icin) otobus buluyosun kaptani bulup 50-100 tl veriyosun kaptan gotururum derse ayni otobuse bilet aliyosun sakin yazihaneye bahsetme motordan aynalari soker benzini bosaltir gidersin
İlk motorum discovery i kangoo aracımla ankaradan kastamonuya götürmüştüm. Koltuk sokmedım lastık sokmedım yan yatırmadım dimdik girdi etrafında kangoo doblo varsa ödünç al rahat edersin
ford courier e bile sığdıramadım,deneme bile.
ford connect e todayi zor sigdirmistim.symbole hepten zor
Troll konu mu ciddi mi?çünkü yanlış anlamasın kimse ciddiyse çok fantastik bir düşünce.
Fanteziler fanteziler. Bir benzerini denedim, kan ter gözyaşı döktükten sonra pes edeceğinden şüphem yok. Eğer motorcu arkadaşın varsa sana eşlik etsin 2 motor geze geze dönün. Bende de Cub motor var sığmaz imkansız ha arabanın arka koltuğunu sökebilirsen belki ittir kaktır sığabilir ama önce motorun tekerlekleri aynaları koltuğu sökmen gerekir hatta ve hatta yan krenajları bile sökmen gerekebilir.
Benim cup ford focus un arkasında avcılardan küçükyalıya getirdim. Adamlar arabanın içine soktular ama küçükyalıdakiler çıkaramadı arabanın içinde sağını solunu söktüler.
o arabaya insan zor sığıyor motosiklet hiç sığmaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)