motor boulumune tazııklı tutma normal tut bısey olmaz korkma koltuga fılan raab yıkar gıbı yıka ama herzman tavsıye etmem 1.5 ayda bır ole yıka gerısını hep kuru bezle - ıslak bezle yap ayrıca parlatıcılar var super oluyor tavsıye ederım
motor boulumune tazııklı tutma normal tut bısey olmaz korkma koltuga fılan raab yıkar gıbı yıka ama herzman tavsıye etmem 1.5 ayda bır ole yıka gerısını hep kuru bezle - ıslak bezle yap ayrıca parlatıcılar var super oluyor tavsıye ederım
Parlatıcı olarak ne tavsiye edersin DevilDevilRider adlı üyeden alıntı
İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P
Yılda bir kez pasta cila.Kirlendiğine karar verirsemde o an yıkarım.Dün yıkadım bugün zincirini yağladım.Yıkamak neysede zincir yağlamak pis bir iş.
BEN MOTORU EN GEÇ 2GÜNE BİR SİLERİM HAFTADA BİRDE YIKARIM VE KONTROLLERİNİ YAPARIM
bende ilerde alınca yıkamayı düşünüyorum
Haftada 1 defa yıkarım, nikelajları parlatırım, hafta içide silerim devamlı, yıkamdan sonraki en büyük keyfim karşısına geçip sigaramı tüttürmek.
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
cbrhalil adlı üyeden alıntı
işte bu...
CBR 600F Honda,
1 ay falan önce fıskiye yıkamıştı yanlış hatırlamıyorsam
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
vampir yalancı arkadaşlar o bi kere bir hafta kirli gezdi ama bi kere))))) benim motoru vampir bilir ona sorun ama yazdıklarınız hoşmuş arkadaş nerdesin ayıp ettin siler parlatırız ama bir iki turda bineriz canınız sağolsun ama kamyonu ben değil yıkamacı yapar benden iyi temizlettiririm korkma
Ya ben haftada 3 kez yıkıyorum yinede ertesi günü leş gibi oluyor. Otomatik motosiklet yıkama makinası lazım bana. Doğalgaz çalışması var diye toz toprak her taraf rezil.
Ah ah bende... :(Daha hayatımda hiç motor yıkayamadım Ama alınca haftada üç kez yıkayacağım Hatta kendim duş alırken onu da yanıma alacağım
Saygılarımla...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)