Ben 10 Nisan'da teslim aldım motoru, her gün de 30 km. yol yapıyorum. 22 Temmuz'da ilk kez yıkadım. O da çevremdeki arkadaşların yoğun ısrarları sonucu oldu. Ön grenaja "beni yıka" yazmışlardı, yazının üstü bile toz oldu.
Ben 10 Nisan'da teslim aldım motoru, her gün de 30 km. yol yapıyorum. 22 Temmuz'da ilk kez yıkadım. O da çevremdeki arkadaşların yoğun ısrarları sonucu oldu. Ön grenaja "beni yıka" yazmışlardı, yazının üstü bile toz oldu.
Vreon Krantulor
Okan Kılıç
Havada Karada Yurtta Cihanda itinayla uçulur :bestmt:
Haftada bir kez yıkıyorum...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
ben yağmur yağmasını beklıyorum yağmur varkende dahada çamurlamak için turluyorum abi aldık enduro parlak parlakmı bınecez utanmazsam çamura yatıracam...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
haftada bir kez o da pazar günü vakitim olursa ama yıkamaya basladığım zaman 1 saate yakın sürüyor önce köpüklü sonra bol sulu sonra elimze bez alıp siliyorum siliyorum siliyorum pırıl pırıl oluyor
2-3 hafta oldu.Yav bişi dicem şimdi bizim sitenin kapalı garajı var orası biraz loş olduğu için adam gibi yıkanmıyo.Ben de kapının önüne çıakrtıp yıkamaya utanıyorum sanki gösteriş yapar gibi ( zat150 çok gösterişli alet).Böyle yani arada bi kimse olmadığı zaman yıkıyom siliyom bişiler yapıyorum kendi çapımda böyle yani durumlar .
bir saat önceden beridir yıkamıyorum sanırım biraz ihmal ettim
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
ben pazarları temızlerım parlatırım. ama enıstem 1987 yılında aldıgı 350 lık jawa motorunu gecen gun hiç yıkamadıgını ıtıraf etti. guleh gulen karnım catladı. plaka simsiyah egzos simsiyah. feci bir sey gariban ara sıra yagmur goruyoda temızlenıyor.
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Makine adlı üyeden alıntı
Biraz da vazeline :D :D :D
Sevdim seniiiSAVASXXL adlı üyeden alıntı
F650GS'im sarı renkte ve kiri fazla göstermiyo...satıp siyah veya lacivert mı alsam diyorum...Diğer yandan TDR125'im siyah ve kir o kadar güzel yakışıyor ki...4 aydır yıkamadım...Geçen gün ikisinin brandalarını karıştırmışım...BMW'in brandası kirlendi resmen
Mecalim yettiğince yıkıyorum... Kardeşim hakkaten cruiser yıkamak temizlemek ve parlatmak ölüm amaaaaaaaa tertemiz olunca milletin hönk die bakması apayrı bir zevk..
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
haftada iki kere fln.. boş zamanm oldumu sarılıım su-sabuna hemn.. acaip zevkli oluyo ya.. özellikle yıkadıktan sonra çalıştırıp karşısına geçip cigaranı yakacaksın.. olay budur..
CBR 600F Honda,
her hafta sonu yaklaşık 3-4 saatlik bir seansım oluyor motoruma ,, en az 2 kezde toz alıyorum,,, ufak bir toz beni delirtiyor,, güneş ışığı vurduğunda, eksozumun gözlerimi kamaştırmasına bayılıyorum
cumartesileri yani bugün, 3-4 saat verip gıcır gıcır yapıyorum bütün nikelajlarımı parlatıyorum...
yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşcesine...
3-4 aydır yıkamıyom valla ne yalan soyliim. sadece seleyi siliyom bi de aynaları. iyi davranmıyorum fazla ilgiye gelmez benim motorum oyle alıştırdım yüz vermemek lazım fazla hep ister sonra
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
7 dakikadir yikamiyorum sanirim..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
bende yeni yıkadım yaşasın temizlik
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
kerım hosuna gıdıyosa benımkınıde yıkarmısın ...PcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
yaw arkadaşlar benim motorumu avatardan görebilirsinizde bide ben bu motoru direk suya tutsam bi zarar vermezmi ya yıkamak filan diosunuz benhep kuru bezle siliom azcık ıslak tabi ama yinede istediim gibi olmuo direk fırçayla suluyıp yıkayabilirmiyim yani bi yardım edin ya
İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P
yok ya yıka hıcbısı olmaz
yaw motora su gelmesin filan diyenler war bunların elektrik aksanları açıkmış motorlar yıkanmaz mış bilemem ne filan yoqsa sadece grenajımı yıkıcaz ya ben jantları da parlatmak istiyorum şu konuya bi açıklık getirsek bide motora Cila atiimmi nasıl yapimm siyah motor ne parlar he!!DevilRider adlı üyeden alıntı
İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)