300+ giden S1000RR'ın önünde kaybolan R1
Reklamlar
-
Bilen vardır diye sormak istedim. Videoya başlangıç dakikasını ekliyorum. Yazılımla böyle olabiliyorsa motosikletler neden ss makinalara fabrika çıkışı bu işlem yapılmıyor? Maliyet unsuru mu? Uluslararası euro4-5-6 olayları mı nedir? H2 düzeyine gelebiliyorsa ve daha ucuz ise firmalar bizi mi kazıklıyor?
Dediğim kısım 2.32 de başlıyor.
Reklamlar
-
Tam olarak neyi sordun anlamadım ama top speed olarak düşünürsek, çoğu litrelik makina fabrika çıkışı birbirine denktir.
Bunun üzerine egzoz sistemi,açık hava filtresi, yazılım vs gelince biraz fark eder.
Bütün bunları fabrikada neden yapıp vermiyorlar dersen, en büyük nedeni maliyet. Bir titanyum egzoz sistemi nerden baksan 20 bin TL.
H2 dediğin makina da super Charger var, bunu diğerleriyle bir tutma ve bu son hızı etkilemekten ziyade, son hıza ulaşma süresini etkiler.
R1 in de crossplane olduğunu söylemeye gerek yok heralde
-
bahsettiğin şekilde fabrika çıkışlı olarak gelmemesinin en büyük sebeplerinden birisi motor ömrü. motor 20 bine gelince kompresyon diye birşey kalmıyor. sağından solundan kol, piston, gömlek, çanak, çömlek çıkartmasın diye adamlar en stabil ve optimum gücü yakalayan yazılım ve elektronik sistemler kullanıyorlar.
-
F1 araçlarının motor ömrü ne kadar??
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
Sanırım 1 yarıştır 🙂
-
Tam cevap yazacakken başlığı açanın ilk mesajı olduğunu gördüm.
Video ise, halka açık yolda illegal hızlar yapıp, trafikteki insanların hayatını tehlikeye atan MOTORİSK'e ait. Arada bir forumda başlık açıp YouTube videolarını koyup tepki alırdı. Tesadüf işte...
Keşke videoyu açmasaydim. Saçmalık zaten. Kimse kimsenin önünde kaybolmuyor.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Video ise, halka açık yolda illegal hızlar yapıp, trafikteki insanların hayatını tehlikeye atan MOTORİSK'e ait. Arada bir forumda başlık açıp YouTube videolarını koyup tepki alırdı. Tesadüf işte...
Ben bu sa motorlarin trafikte olmasinj anlamsiz buluyorum 1000cc motor muthis bir guc ve insanlara cok zarar veriyor
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Ben bu sa motorlarin trafikte olmasinj anlamsiz buluyorum 1000cc motor muthis bir guc ve insanlara cok zarar veriyor
Sürücüsü psikopatsa motor ne yapsın ? Potansiyel güç, ister kullan ister kullanma. Bu bağlamdan sonra maddiyat hariç pek bir zararı dokunmuyor insanlara.
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
-
Sıralama turları dahil 2 yada 3 yarış olması lazım.
-
mustafa_325 adlı üyeden alıntı
Sıralama turları dahil 2 yada 3 yarış olması lazım.
kaç yarış olduğunu ben de biliyorum hocam şu an yeni kurallarla 7 yarış oldu o ömür... Demek istediğim şu, renault istese 0,9 Tce 500hp yol aracı yapardı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:45 ----------
Ama ömrü??
-
Trafiğe açık yollarda yapılan bu tür hızları tasvip etmek mümkün değil.
Sebep ne olursa olsun, kendi hayatını ve bununla birlikte başkalarının hayatını da riske atmak kabul edilemez.
F1 konusuna gelirsek,
Bildiğim kadarı bu araçların ömrü çok kısa, tahminen 1000 km kadar.
Ayrıca araçlar inanılmaz pahalı.
Örneğin bir takım lastik 60.000 TL civarında.
Arka kuyruk - kanat sistemi 500.000 TL civarında vs.
Kabaca bir aracın sıfırdan üretilmesi 30.000.000 TL (otuz milyon lira) civarında.
Pilot maliyeti ayrıca eklenmeli.
Üç tane video linki paylaşacağım, bunlar gayet detaylı bilgi veriyor :
https://www.youtube.com/watch?v=mSZJJ_3I-qM
https://www.youtube.com/watch?v=NK9q-fuAm0I
https://www.youtube.com/watch?v=nPmlS_k9NNc
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
F1 Teknolojisi Parayla Alınabilecek bir Teknoloji değil.
-
Bu hızlara uygun ne yol var,nede pilot,kimsenin hayatını tehlikeye atma lüksünüz yok....
Sevgili adminlerden,gerekli işlemi yapmasını bekliyoruz
Kaybolup gitsin.
-
uykumun arasında bi konuya girmiştim. nereye uçtu acep bulamadım. motosiklet mi daha zevkli bisiklet mi diye
-
54RR adlı üyeden alıntı
Tam olarak neyi sordun anlamadım ama top speed olarak düşünürsek, çoğu litrelik makina fabrika çıkışı birbirine denktir.
Bunun üzerine egzoz sistemi,açık hava filtresi, yazılım vs gelince biraz fark eder.
Bütün bunları fabrikada neden yapıp vermiyorlar dersen, en büyük nedeni maliyet. Bir titanyum egzoz sistemi nerden baksan 20 bin TL.
H2 dediğin makina da super Charger var, bunu diğerleriyle bir tutma ve bu son hızı etkilemekten ziyade, son hıza ulaşma süresini etkiler.
R1 in de crossplane olduğunu söylemeye gerek yok heralde
Evet top speed olarak demek istemiştim. Sanırım r1m in var oluş nedeni saydığınız sebeplerin olması. Yoksa mümkün değil o fiyat farkı olmaz
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
bahsettiğin şekilde fabrika çıkışlı olarak gelmemesinin en büyük sebeplerinden birisi motor ömrü. motor 20 bine gelince kompresyon diye birşey kalmıyor. sağından solundan kol, piston, gömlek, çanak, çömlek çıkartmasın diye adamlar en stabil ve optimum gücü yakalayan yazılım ve elektronik sistemler kullanıyorlar.
İyi de aynı şekilde r1m var. Sadece yazılım ve sıkıştırma oranları farklı,. Krank alaşımının vs farklı olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki r1m h2 den hızlı bir motosiklet. Yotubeda fazlaca videosu var.
Bende 1 yarış diye biliyorum.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Ahahah
Aynen motorisk bu kesin kalıbımı basıyorum.
Sevgili motorisk!!!
1 ay sonra benide alın gruba.
-
Kolpadır diye girdim de bu tayfanın videoları her yerde sıktı artık. 260km/h hızlarda teker yaparak 600cc geçmek, 350+ yapmak marifetmiş gibi koymuşlar bide. Suç bunlarda olduğu kadar yorumlara kralsınız, şuraya gelin benden, buraya gidin benden yazanlarda. Adama sponsor olan ve olmak için hazır olan firmalar varsa suç kimde sizce?
-
Ferrarinin Milanodaki satış mağazasında bir civatanın 200€ olduğunu gördüm.Bilmem hangi yarışta bilmem hangi modelden sökülmüş hesapta.
-
Cristogp adlı üyeden alıntı
İyi de aynı şekilde r1m var. Sadece yazılım ve sıkıştırma oranları farklı,. Krank alaşımının vs farklı olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki r1m h2 den hızlı bir motosiklet. Yotubeda fazlaca videosu var.
H2'den hızlı mı? Ankara'da gözlerim ile şahit oldum kaç kere. Yazılım ile oynanmış hayabusa ile oynuyordu resmen. R1M'in lafı geçmez. Pistte r1m daha hızlıdır iddiam yok o konuda.
Formula 1 motorlarında sabit bir rakam yok bir sezonda 8 motora kadar izin vardı.
-
Kovulduğun yere niye geri gelip sıvanmaya çalışırsın ki tekrar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)