arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum
arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum
O değil de, motovlogger kerem hero nasıl yapıyor o işi. Senin konuyu görünce o geldi aklıma bak şimdi. Kel ama saçlarını yandan alıp üstünü kapatıyor. Eskiden bi dizi vardı. Şuayip karakterli. Ne zaman onu görsem aklıma o karakter geliyor.
Senin yine saçın var, derdin jöle spray olsun
Ben buff veya Balalayka () diye biliyorum ama
Kask kullanıyorsan daha düzgün saçı unut. Ne yapsan fayda yok.
Seleye kaplanan,streç film der kaçarım...
Sprey geciktirir..
Jöle formunu korur..
Şaka bir yana;
Hiç uğraşma dostum ne yapsan nafile..
Taktik maktik yok bam bam bam
Ben kendi yaptığımı söylüyorum %100 işe yarıyor dersem yalan olur %80'lik bir performansla gün içinde düzgün saçlarla gezmeniz mümkün
Eğerki saçlarınızın gün içinde düzgün ve güçlü durmasını istiyorsanız öncelikle güzelce yıkayın ve durulayın.
Daha sonra fön makinesiyle istediğiniz şekli verin jöle sürün ve spreyle güçlendirin
Son olarakta eğer hemen evden çıkmanız gerekiyorsa saçlarınızı tekrar fön makinesiyle uzaktan kurutun (kurutmassanız jole ve sprey kaska birazcık bulaşabilir zamanla kokuya sebep verebilir)
Son olarakta kask takımına geliyor sıra eğerki öğrenciyseniz veya işe gidiyorsanız kaskı kafanıza takın ama tam değil kaskın kafanın üst kısmına çok fazla bastırmayın ve kaskı iplerinden gerdirerek kafaya takın emin olun saçlar bozulmuyor ama dediğim gibi %100 yaptıgınız gibi değil ufak tefek pürüzlerle %75 - 80 oranlarında düzgün kalıyor geri kalan %20'lik kısmıda kaskı çıkardıktan sonra siz düzeltin ben daha ne yapim
motosiklet kişiliği ve hayat stilini değiştiren bir kültür. Bindiğiniz halde hala jölemi sürsem diye düşünüyorsanız kısa süre sonra motosikleti bırakacağınızı düşünüyorum. Jöle yada spey kafanın hava almasını zorlaştırdığı gibi kaskta bununla birleşince iğrenç bir durum söz konusu olacaktır.
Sabah r25'i ile kaskını koluna takıp muhtemelen işine giden , üniformalı polis kardeşim geldi aklıma. Kasksız gezsen ceza yazarlar bide 😀
Dostum konuya müdahil olacağım,şöyle düşün bazı alışkanlıklar örnek;
Giyim
Bakım
Dış görsellik gibi mevzular kolay kolay bırakılmıyor çevremde tanıdığım kişilerde bu durum tecrubeyle sabitlenmiştir,motoru bırakan kişiler oldu.
Motosiklet tutkusu kısmen görsellikten uzak bir durum(mutlaka ıstısnalar vardır)eğer bu merete biniyorsak bazı şeylerden ödün vermek veya takmamak lazım.zira güvenlik ve ekipman bilinci buna pekte müsade etmiyor.
Kesin çözüm olarak saçlarımı kısacık kestiriyorum
Ama jöle veya spray ihtiyacı tamamen ortadan kalkıyor.
Kaskı da tas tamam takabiliyorsun sorun kalmıyor.
Saçlar biraz uzun olunca problem olmuyor. Hiç bir kimyasal jöpe, wax gibi ürünlerde kullanmıyorum.
Saçlarımı hep kısa tutuyorum kafam hep rahat.
Saçlara çok dikkat edince ne oluyor hala anlayamadım. Saçlarınız 1 cm daha havaya kalkık olunca hatunlar kucağınıza mı atlıyor? hayır atlıyorsa bende uzatıp saçlara şekil yapayım
Bende saçlar orta hallı ne asker trası ne uzun profil fotomda bellı zaten balaklavayı saçımı tutarak takıyorum. yani düzeltip balaklavayı gıyınce sıkıntı yok. Jole spreymı dersen taff keratınlı spreyı nı kullanıyorum her aksam yıkıyorum mis
briyantin kanka
Gerçek güç sıçrayışta değil , sarsılmaz duruştadır .
saclarını 1 numara vurdur en rahatı o
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)