200km sonra yağ değişimi yapıcam yağ almam lazım
200km sonra yağ değişimi yapıcam yağ almam lazım
Düğün arefesindeyim. Ben liste yapmayayım.
Liste hem uzun hem de kabarık
Konu yürür gibi duruyor.
Çay demleyip kahvaltı etmem lazım
Yine geldi...
mizah anlayışınıza hayran olmamamk elde değil
Granada çocukluktan beri tek düşündüğüm araba diyebilirim. Biraz oynama ile mustang görüntüsü verilir. On numara olur
Akşam unutmadan 2kilo bulgur alacağım..
Tofaşa sallanmasına bende çok bozuldum.
Bunun tadına bakmadan ölmeyin ) toplum baskısıyla sattım yoksa satmaz binmeye devam ederdim.
Buna binerken sosyal hayatıma devam edebilmek için bi arabam ve bi motorum vardı tabiki
Son hali biraz daha çekici oldu çünkü çok ceza yedim bununla
Buda son hali;
Sonra duydum ki, sattığım çocuklar kurban bayramında keçi çalarken çoban fark etmiş ve kaçarken ağaça çarpıp arabayı dağıtmışlar
Mübarek araba hırsıza dur demiş kurban olurum :D
Şu an yapıyorum.
Ey gözünü sevdiğimi doğanı üzerine araba yapılmadı be. Parçası bakkalda bile satılırdı. Bir gün karaköyden geçerken debriyaj teli koptu hemen yanda tuvalet kadar dükkanı olan tamirci vardı krikoyu aldı beş dakika sürmeden teli değiştirdi yola devam. Her parçası bağımsız. Şimdi öylemi en ufak parçayı değiştirmek için motoru indiriyorsun neredeyse. Bir de acemiler için on numara. Torpido alçak ön kaputun dört köşesini de görüyorsun dar yerde dönerken sıfır dönüyorsun. Hidrolik direksiyon yok bütün gün kullanırsan pazu yapıyorsun. Birde köşeye gelip düz yola girince direksiyonu çevirmiyorsun bırakınca tekerler düzeliyor ben o anda gazada basıyordum çok hoş bir durum oluyordu. hey gidi günler hey.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)