Görüntüler ne için lazım olur? Sigorta veya kasko gibi ödeme olmaz diye varsayıyorum.
Görüntüler ne için lazım olur? Sigorta veya kasko gibi ödeme olmaz diye varsayıyorum.
4 yol ağzı ve emniyet müdürlüğünün önünde 110 la motorsiklet sürüp onlarca insanın hayatını tehlikeye atıyorsun az bile olmuş
Adam ben sormuş ne cevaplar var. Hemostazis olur hastaneye git diyen var ya 🤣 hemostazis olmasa o zaman görürdük hastaneyi asıl. Görüntüyü vermezler kardeş
Motor kimin üzerine. Senin üzerine değilse kimse sana görüntü vermez
Kaza yaptığını söylerse doktor kaza tutanağı tutar . polise anlatmakla aynı şey gerçekleşmiş olur . merdivenden falan düştüm desin bence .
Ehliyetin olmadığına göre görüntüleri istemenin amacı , kameralar da nasıl çıktım acaba falan herhalde .
Allah acil şifa versin, büyük geçmiş olsun. Mobese kayıtlarını alıp hatıra olarak mı saklayacaksın ? Drift alıyorsun orasıyla burasıyla bi milyon oynuyorsun, 110km/s hıza gece vakti çıkıyorsun, herşeye aklın eriyor da bir ehliyet almak aklına gelmiyormu. Şimdi hiç bir halt edemezsin, yaran beren geçene kadar derdini ailene anlat. O gösteriş olsun diye teknik dizaynı ile oynadığın moturyn dağılan kafası da sana diyet olsun. Üzme kendini önce sağlık kardeşim, hepsi halledilir, ama sana inceden bir kızdım. Yapmayın böyle şeyler, motosiklet oyuncak değildir bir ulaşım aracıdır.
Edit...
Önceki konuyu gördüm de, boşun yazmışım.
Lan oğlum bi git yaaaa..... Neyin kafasını yaşıyorsun... sana verecek cevap hazır da, söyletme beni şimdi...
Kamu spotu gibi olmuş biraz, geçmiş olsun.
valla ben pek inanamadım. 110 la düşen insan parça pinçik olur. inşallah milleti trollemiyorsundur. yoksa çok küfür yersin.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Yok nie trolliyim saten suruklendim montun halini bi gorsen her tarafi yirtildi
[QUOTE=L-SwitchD;4301362]Ayn merak ediom[COLOR="Silver"]
Adam nasıl düştüğünü merak ettiğinden kamera görüntüsü istiyorum yazmış. bu kadar insan senin canını senin önemsediğinden daha fazla önemsemiz sense hala ceza derdindesin bi ilginç vallahi
Edit: 1 saat öncede driftle şu motora sapladım muhabbeti yapıyor gene
Haber cilere sölesem ben su saatte surda kaza yaptim haberlik bi görüntü falan desem alirlarmiyki görüntüleri ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)