Avrupa gezisine başladım! :)
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba. motosikletim ile avrupaya görmek/gezmek için gidiyorum. Gittiğim ulkelerde en az 2-3 hafta kalıcam detaylı gezicem yani bu serüvenimi takip etmek isteyen olursa diye buraya konu açıyorum.
instagram: batuhanemir
Şuan da Aydın’dan Çanakkale’ye geldim. Bugün yunanistan’a geçeceğim
Reklamlar
-
-
Tekerin düz bassın kardeşim , Aman dikkat Avrupa'da kış çetin geçiyormuş.
-
-
Umarım keyif dolu bir yolculuk, olur tekeriniz düz bassın .
-
Belki de hayattaki en güzel günlerinizden bir parça olacak, tadını çıkarın;) Kazasız belasız..
-
Takip ettim. Yolun açık olsun Allah kaza bela vermesin.
-
takibe aldım kardeşim.hayırlı yolculuklar.
-
İyi gezmeler ☺ Allah şansını, bahtını açık etsin. iyi insanlarla karşılaşırsın işalllah
-
-
Bizim yerimize de gezin
-
rotanı da belirtseydin keşke.. arastırmıssındır sen de ama daha önce gittigimiz yerlerden sana tavsiyeler verebilirdik...
-
-
Arkadaslar motosiklet uzerindeyim bu yuzden cevap veremiyorum. Suanda sinir kapisindayim hatta. Herkese cok tesekkurler dilekleri icin.
-
Reis fotoları atta gözümüz şenlensin
-
Kazasız belasız takip ediyorun inşallah keyif alırsınız 2019 baharı bende büyük bir tur planlıyorum şimdiden
-
İyi surusler, darısı basimiza
-
Hayirli yolculuklar,dinlenirken ve benzin alirken kalabalik yerleri tercih edin ve kapkaccilara dikkat..
-
Danmark16 adlı üyeden alıntı
Hayirli yolculuklar,dinlenirken ve benzin alirken kalabalik yerleri tercih edin ve kapkaccilara dikkat..
Ilave olarak,ruhsat vb.degerli esyalari motor uzerinde birakma,guvenli ve sote yerde kalmayan.hostel vb.konaklama yerlerini tercih etmesini öneririm.çadır içinde ayni şekilde,sonuçta tek kişi arkadaş.
-
Kendine dikkat et knk. Motosikletinde çok şıkmış yaniyo alet
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)