Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

rosso 2 mi pilot street mi?

REKLAM ALANI
    BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı burak burk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam SAKIN ALMAA !! bu paralara kim satıyorsa çüşşş diyorum.bildiğim kadarıyla r25 ile aynı ebatlarda senin cbr250nin lastikleri.1 ay önce 600tl ye michelin sökme takma dahil aldım.n11 de şu an 580 tl ye michelin veriyolar 2017 üretimi.bayinin adını unuttum ama extra indirim oluyor bastığın an %20 iniyor fiyatı.sanırım enduro1 gibi ismi var firmanın.bu arada rosso2 tabiki daha iyi tutuşa sahip çünkü daha yumuşak.tabi daha çabuk biticek oda ayrı mesele.ben antalyadayım buranın sıcağında açıkcası o kadar yumuşak bir lastik kullanmak istemedim.hem çabuk biter hemde arada 280tl fiyat farkı vardı.yağmur çamur kullanıcaksan rosso2 önermiyorum kuru havalar için öne çıkan bir lastik.ben yağmurda sürmüyorum ama hem fiyatından ötürü hemde her türlü ırc den daha iyi olduğu için pilotstreet aldım.ilk defa kaliteli bir lastikli motora bindim ciddi fark varmış.ırc de başıma bir iş gelmedi bilerek kullandım 3000km ama baya baya fark ediyormuş.fren ve özellikle virajda dışarı açılma derdi bitti.
    Rosso kullandın mı? Kullansan motoruna aşık olursun radyal lastik viraçda fark ettirir
    Az silindir, çok iş

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    Alıntı BatuhanK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rosso kullandın mı? Kullansan motoruna aşık olursun radyal lastik viraçda fark ettirir
    sakın alma dediğim o paralara alma.400 tl daha pahalı söylüyor.genel olarak motor lastiklerinde indirim var.mt07 sahibi falan olanlar bayram ediyordur.850 tl ye michelin set gördüm geçen.araştırmadan sakın atlamayın kazık yiğebilirsiniz

FullSentetik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250R
    https://i.hizliresim.com/gORrLO.jpg

IRC sağolsun 1 hafta önce atılmış asfaltta 2 mıcır görünce beni ne hale soktu çok sinirliyim üstelik pilot street set lastiğim kargo şubesinde almamı beklerken oldu bu iş

MustafaErdur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    Aynı motorumuz ben michelin tercih ettim rossolar yumuşak hamur ve biraz daha prformans sürüşe uygun bu verdiğinin yanında ömrüyle alıyor sizden. Ben dağ tepe giden biriyim bana uygun gelmiyor diye tercihim pilot street oldu tabi 2 lastik arasındaki fark sürüş tercihleri 4 mevsim yanımda olsun derseniz ben michelin öneririm.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)