Bu almis oldugunuz kilitte hatirlatma ipine gerek yok unutsanizda, motosiklete elinizi surdugunuz anda alarm devreye giriyor.
Bu almis oldugunuz kilitte hatirlatma ipine gerek yok unutsanizda, motosiklete elinizi surdugunuz anda alarm devreye giriyor.
amazon.de türkçe dil seçiliyse yardım menüsüne basıp altta yardım konularına göz atın dan nasıl bir soru yönlendiriceksen seçerek ilerleyip yazmak istediğii yazıp yolluyorsun , 5 dk içinde cep telefonunu türkçe konuşan biri arıyor zaten sonra istediğini konuşabilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
verdiğin link satışa kapalı şuanda , biz 82 euro kdv dahil bir fiyata aldık , zincirlisi 130 euro dan fazla şuanda heralde
ürün 2 hafta sonunda elime ulaştı. 67€ ürün fiyatı + 14€ gümrük vergisi şeklinde ödeme yaptım. Anahtarında ışık olması küçük ve güzel bir detay
lakin Anahtar kartındaki kod ile ne yapacağımızı tam olarak kestiremedim
Kartin uzerindeki kodu kaybetmeyin,anahtarlari kaybettiginizde abus firmasina kartin sifresini yolluyorsunuz onlarda ucret karsiliginda size anahtar yolluyorlar.
13 Mart'ta sipariş verdim , 20mart tahmini kargoya veriliş , 20-24 arası da teslim diyordu. 22 Mart'ta kargoya verdiler dün de geldi.
Cevaplar için 😊
aynen bir mail atıp azarlamak gerek , kendi ülkenin markasını tedarik edemiyorsun , kargolamayıda tarih sırasına göre yapmıyo birde
Bu kilide güvenip gece sokak da bırakmayın.Ses çıkan yere biraz hidrolik ya da paçavra bez ile sararsan ses kesilir,kesme işini de seyyar spiral ile 2-3 dk da kesilir,aksini iddia eden varsa gelsin test edelim.
https://www.youtube.com/watch?v=r0fF4DGw-Io
Bana da ürün şuan tedarik edilemiyor, tedarik edildiğinde gönderilecektir diye dönüş yaptılar. Belirli bir tarih vermiyorlar.
Herkese merhaba,
Arkadaşlar dün disk kilidimi açmak isterken anahtarı içinde kırdım. Satın aldığım MOTOPLUS mağazasıda beni çilingire yönlendirdi. Fakat çilingir açamadı, mağazayı tekrar aradım bana disk kilidini kestirip motorumu o şekilde kullanabileceğimi söylediler. Neredeyse 1.000 lira olan bu disk kilidini haliyle kestirip hiç kullanamayacak duruma getirmek istemiyorum. Bilgisi yada tavsiyesi olan var mıdır?
geçmiş olsun.
anahtar içinde kırıldıysa gene açılması gerekiyor. elinde kalan kırın anahtar başlığını içine bastırıp açamıyor musun ?
Çilingir dediğini yapmaya çalıştı ama anahtarın birden çok şifresi var ve bu şifreler için ayrı ayrı kapakçıklar var, anahtarı bastırıp açmaya çalıştık ama olmadı. Parçayı çıkartmak istediğinde de parçayı çıkartmakta bahsettiğim kapakçıklar nedeniyle zor gibi. 1 saat uğraştı ama yapamadı çilingir arkadaş.
aynı kilit bende var. demekki anahtarı kırmamaya özen göstermem lazım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)