Varmı almaya niyeti olan. Gerçi fiyatı ve ne zaman satışta olacağı henüz belli değil ama. Motor güzel. Umarım rekabetçi bir fiyatla satışa sunulur.
Varmı almaya niyeti olan. Gerçi fiyatı ve ne zaman satışta olacağı henüz belli değil ama. Motor güzel. Umarım rekabetçi bir fiyatla satışa sunulur.
28xxx rakam olacakmış fiyatı ve 11inden sonra başlanacakmış satışlara. Hem insanları bu kadar uzun süre bekletip hem de bu rakamdan çıkmasıyla aralıkta 25binden elde kalanları satarlar sanırım.
28 bin olucaksa zahmet etmesinler satmaz.28 veren 29 verir xmax300 alır basar gider.
Xmax 300 de 30 olur bu döviz kuru ile.
honda servisini aradım ...test etmek ıcın randevu istedim.
randevu yokmus test zaten yok ..
ama motor ıcın kapora alabılırlermıs..fiyat belli degil artı gelecek motorun rengınıde secemezmısız onlarda bılmıyormus..??
hey masallah bim marketten 15 tlye dana et alma sırası gibi talebmi var?
böyle gevrek konuşmalarını anlayamadım..
Henüz netleşmedi diye rakam vermiyorlar. Resmi olarak duyrulmasını bekliyorlar sanırım. Sitede o yüzden yayınlamıyorlar. Kuru da bekliyor olabilirler ama anadolu yakasının iyi satan bayilerinden birinin temsilcisi verdi fiyatı. Kesin olmasa söylemezdi. 32bine nc 750s var. Gibi çanta demiri ve çanta takmışlar çok hoşuma gitti. Onun dctsi alınılabilir. 6 daha koyup forza yerine.
ben tahminimi yazayım
çantasız 25900
çantalı 26900
27 bin TL olacak bence. Daha düşük bir fiyat beklemiyorum açıkçası.
Bir Tahminde ben söyleyeyim.
Çantasız 27500
Çantalı 30000
28750 diyorum yahu. Bu rakam üstü olur altı olmaz dedi. Altı olursa iyi tabi lakin sanmıyorum.
Valla piyasa o kadar kötü ki mal satılsın diyen firma fiyatları düşük tutmak zorunda, malın bilinirliği açısından kullanıcı yorumları önemli...kullanıcıya ulaşmak istiyorlarsa kar marjını dibe çekmek zorundalar
An itibari ile 28.700 TL fiyatı var Forza 250'nin.
Bu fiyatla xmax 300 ile rekabette zorlanabilir.
Xmax 250 ise 27.590 TL.
Yamaha satış rakamlarına göre 250 yi sonlandırır mı?
Önceden forza 300 cc dezavantajına rağmen xmaxten ucuza veriyordu motorunu. Şuan belki daha iyi motor üretti fakat bu klasmanda ismini yapmış xmaxten pahalı fiyat çekmesiyle bence kendi ayaklarına sıktılar. Bir de motoru satışa çıkardıkları vakit de komik. Yaz bitti neredeyse.
Beyler mavi renk bulabileceğim bir bayi biliyor musunuz İstanbul ve çevresinde ki illerde?
Fiyat güncellendi beyler 31,300TL hadi dağılın.
Motoru aldım daha 300km binebildim memnunum şuan için daha önce yine Forza kullanıyordum (bir önceki kasa) kullanım tarzı daha rahat olmuş diyebilirim, tüketim olarakta bir önceki modele göre 0.5 lt daha az tüketiyor, şehir içi tüketimim şuan için 3.5lt. Bir önceki modelde 4lt tüketiyordum biraz daha kullandıktan sonra detaylı görüşlerimi yazıcam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)