Harley Davidson Antalya test sürüş günleri.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Küçüksün seneye gel dediler, tam da kapıyordum güzelim forty-eight'i :(
-
-
Ben de sevmem o koca kafalı Electra Glide'ları falan. Hele bir de Tri Glide Ultralar var ki eyvah eyvah arabacıda yoktur o rahatlık
Eskiden Iron 883'ü beğenirdim de son 2 yılda esnaf motoru gibi oldu her mahallede var 1 tane :D
-
Aga, faaliyetin ismi bile insanda pahalı hissiyatı uyandırıyor. Bak dikkat et, test sürüşü değil, ''demo sürüş''.
Deri yeleği olmayanlar da gelebiliyor mu?
-
Efe bizim motorlar güzel boş verelim bunları :D seneye ara bu sefer de ben gelmiyorum de
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:43 ----------
Metehan07-70 adlı üyeden alıntı
Aga, faaliyetin ismi bile insanda pahalı hissiyatı uyandırıyor. Bak dikkat et, test sürüşü değil, ''demo sürüş''.
Deri yeleği olmayanlar da gelebiliyor mu?
Allah muhafaza bide devririz evi arabayı satarız
-
forty-eight varsa sabahtan beklerim kapılarında Bu arada Antalyadaki arkadaşlar bi ara toplansak ?
-
Zamanı olana gitmesini tavsiye ederim.
Geçen hsonu Adanadaydı. Road Glide Ultra, Breakout 112 ve Forty-Eight sürdüm. Neredeyse tüm modeller var. (Belki de hepsi var) Ehliyet koşulu tabii ki var. Diğer ekipmanları sağlayabiliyorlar.
-
yns0707 adlı üyeden alıntı
forty-eight varsa sabahtan beklerim kapılarında
Bu arada Antalyadaki arkadaşlar bi ara toplansak ?
Yapalım bi organizasyon, geçenlerde buradan tanışıp 4 kişi buluştum çay kahve içtik senide bekleriz
-
Birkan07 adlı üyeden alıntı
Yapalım bi organizasyon, geçenlerde buradan tanışıp 4 kişi buluştum çay kahve içtik senide bekleriz
İyi olur, özelden yazdım haberleşelim. Havalarda güzel artık ufaktan gezilere başlarız.
the first day of my rest of my life today
-
efemontana adlı üyeden alıntı
Küçüksün seneye gel dediler, tam da kapıyordum güzelim forty-eight'i :(
Kaç yaşındasın ki
-
ogi99 adlı üyeden alıntı
Kaç yaşındasın ki
Efe 20 yaşlarında, üniversite öğrencisi ve motosikletide var. Anlayamadım yaptıkları muhabbeti.
-
CBF 150 ile gitsem test sürüşüne kardeş ecza deposu az ilerde yanlış geldin derler :D en iyisi hazır satılmamışken kisbee ile gidiyim biraz havası var en azından a2 yeni aldım motor bakıyrum derm :D:D
-
Mlhbl07 adlı üyeden alıntı
CBF 150 ile gitsem test sürüşüne kardeş ecza deposu az ilerde yanlış geldin derler :D en iyisi hazır satılmamışken kisbee ile gidiyim biraz havası var en azından a2 yeni aldım motor bakıyrum derm :D:D
) Ben arabayla götüreyim sizi şekil koyalım
-
Pazar gününü büyük ihtimal boşa çıkardım ben, sırf biraz sürmek için. Ama ben oturup sadece çay-kahve işine pek gelemem, ufak çaplı bir tur yapsak, ben size Türk Kahvesi yaparım çayır-çimende.
-
bana uyar abi ben bi organizasyon yapayım o zaman
-
ogi99 adlı üyeden alıntı
Kaç yaşındasın ki
20 yaşındayım ve 3 yıldır ehliyetim var.
İlk başta her şeyi ayarladık, 2 yıllık ehliyet yetiyormuş. Günü ve saati ayarladıktan sonra tam telefonu kapatırken yaşımı sordu 20 dedim. Geçen sene 20 yaş sınırı varken bu sene sınırı 21 yapmışlar. O yüzden randevuyu iptal ettiler.
-
Şimdi randevu aldım 22 yaş ve 2 yıl kuralı var
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)