5. ayda motorumun muayenesi var sorun çıkar mı?
5. ayda motorumun muayenesi var sorun çıkar mı?
Muayeneden geçemezsin o şekilde. Her ikisininde sorunsuz çalışıyor olması gerekiyor.
pek sorun olmaz dostum. direk kalırsın öyle büyütmezler problemi.
kolay gelsin.
koca tırı sadece dorsenin sinyal ışıkları turuncu değilde sarı yandığı için bıraktıklarında şaşırmıştım konumuz ile alakası yok ama ona bile dikkat ediyorlar
motosikletimin komple göstergeleri 700 lira. şimdi 100 liralık muayene için bunu mu değiştirmem lazım başka yolu yok mu beyler?
Olaya "100TL'lik muayene icin 700TL harcamak" seklinde degil de, "muayenesiz araci trafige cikarmak" olarak bakarsaniz daha yenilir yutulur hale gelir.
Arızanın km telinde olabileceğini düşündün mü hiç?
Motosikletli Kaplumbağa...
dostum göstergeyi değiştirme sen de. tamir ettir.
ha bir diğer yol, ki bu en ucuz olanı, muayene ettirme. hem 100 lira da masraf etmezsin, hem de göstergeler öyle çalışmadan devam edersin.
dostum başka ne yolu olabilir ki. kanun var nizam var. adam yazmış neyin çalışıp neyin çalışmaması gerektiğini. km saati (devir olmasa da olur) olmak zo run da. çok açık.
tamir ettir olmadı.
kolay gelsin.
motosikletim kymco agility 125. yedek parçaları pahalı ve tamir edilecek durumda değil göstergeler. bildiğiniz parçalanmış. muayene ettirmezsem yaptırımlar nelerdir motosikletim çekerler mi acaba?
çok enteresan yorumlar. hiç mi motosiklet muayenesine gitmediniz? göstergeye bakılmıyor. sorunsuz geçer. teknikerin gösterge ile olan tek işi kilometreyi yazmak o kadar. eğer dijitalse ve mevcut kilometre de görünmüyorsa o zaman kalır.
muayeneden kalırsan da, git düzelt gel derler ve ikinci defa gelişin ücretsiz olur. bu arada göstergenin orjinal olmasına da gerek yok. ali amcadan aldığım 10 dölarlık gösterge ile geçtim muayeneden, kilometre 30000 daha düşük olduğundan hafif kusur dedi geçtik.
şimdi baktım, analog km sayacı var, yani sorun olmayacak.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
açıklayayım, hız sınırlarına uyabilmek için hız göstergen olmak zorunda, ben hızımı bilirim diyemezsin. 30 yazıyorsa hızını göstergene bakıp ayarlarsın, 50 yazıyorsa ona göre. şehirlere kalan kilometreyi de tabelalara bu yüzden yazarlar, kilometre sayacına göre hesaplarsın. olması şarttır, çalışıyor mu diye muayenede bakılması şarttır ama motosikletlere bakmıyorlar.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
çin malı 70 tl gösergeler var al ondan km telini kablosunu bağlatırsın kolay zaten onun gösterge yuvasına sığdırmaya çalış ki illaki vardır benzeri olan
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:39 ----------
hatta al 150 tl ara bir konuş
http://bisahibi.com/Ilan/Kymco-agility-125-km-saati-113
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)