Kanuni Seyhan 250cc kullanıcıları varmı
Reklamlar
-
Selamlar.
Bende 2004 model çift silindir chopper var. Motorun genel görüntüsü düşük bütçe ile Mondial, raptorr v.b. gibi modellere kıyasla çok dolgun gözükmesi nedeniyle tercih sebebim. Raptorr v.b. bunun yanında çok cılız gözüküyor. Bu benim düşüncem tabiki. Yakit olarak 100km de 8lt yakıyor. Hava ayarı v.b. gibi konularda teknik bölümden yardim istedim.
Bu model kullanıcıları varsa lütfen yakıt performans v.b. gibi konularda kendilerinin durumu hakkında bilgi verebilirlermi. Forumda 2006 yılında başlık var. Ondada model harici herşey konuşulmuş. Çok eski başlık.
Reklamlar
-
-
Diablof cevap için teşekkür ederim . Chopper ve cruiser bence aynı. Şimdi teknik terim tartışmasina girmek istemem ama görünüş olarak aynı ikiside. Sonucda fabrika çıkışından ayrı olarak egzozt uzatması yaptığım için bana özel üretim yani chopper oldu 😁😁😁
Motorlara yabancı değilim. Sevgili chopperim yada cruiserim 4000 km kadar kullandım kendisini. Gerçi su ana kadar ufak bazı şeyler dışında herşeyi tamircilere yaptırdım 4-5 kere atölyede bakım yapıldi. ama sonuç yok. Yakıt tüketimi hep aynı. Anamı ağlattı yakit. Bende artık tamirci olmaya karar verdim. Arabada motoru söker takarım. Merakım vardır. Motoruda öğrenirim. Teknik servis kısmında sorulara başladım bile 😁😁
Sürüş kısmına gelecek olursak son derece bana rahat geliyor. Mükemmel bir uyum içindeyiz. Dediğim gibi verdiğin marka ve pek çok markada bu motor modeline cruiser yada chopper 😁😁 kıyasla bana tek dolgun gelen bu alet. Diğerleri bana cılız geliyor. Bu motor dolgun görüntüsu var. Harleye en yakın bence. Gerçi Harleyin yanında lafi edilmez ama örnek regal raptor ,Harleyin yaninda bir kürdan kadar cılız iken bu alet en azından bir oklava kadelar dolgun görüntülu. Para olsa Harley alırdım.
Bu yüzden kanuni Seyhan 250 lik kullanıcılardan ilk mesajdaki gibi yakıt bilgileri , performans bilgileri almam lazım. Malum elma ile armut karşılaştirmasi yapmayalım.
-
egzoz mu acaba aşırı yaktırıyor?
-
Egzantrik ve supap ayarlarina baktir.
-
Kanuni Seyhan 250 kullanıcisi varsa kendi yakıt durumunu hakkında bilgi verirse ona göre benimki normalmi yakıyor diye bakacağım. Ayarlara baktirdim ama servisi bile olsa bu modelden anlayan yok bulundugum.ilde.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler