Bundan 7 yil once daha 18 yaslarimdayim. Motorum var ama ehliyetim yoktu gerci motorda benim degildi babam biniyordu zaten. Ben ozamanlar hevesliydim bu motora. Neyse bu grup, bulusma pek anlamam ama davet edildim ve evime uzakti. Ilk bulusmaya gidemeyecektim gerci ne işim vardiysa. Biri beni aldi gittik. Cok degil bikac gorusme sonra kiyamet koptu ve suçlu ben ciktim, binbir asilsiz dedikonun icindeydim. Neden? Grubun erkeklerini birbirine dusurmuşum. Madem öyle ciktim gruptan.
Ama sorun bende degildi grup zaten sorunluydu. Benden sonrada devam etmedi ve dagildilar KAVGA GURULTU cunku baskalarinin kiz arkadaslariylada olay cikmisti.
))))
Baska bir gruba daha girdim, az kişi herzamam daha iyidir kalabalik gruptan onu soyleyebilirim. Amma gerek var mi yok bence.
Sonra evlendim. Eşim de motosiklet kullaniyor. Yine eşime arada bir soyluyordum bir gruba girelim, tanisalim, sosyal ortamlarda bulunalim diye ama yok. Kadin, erkek kimseyle tanisip disarda gorusmuyoruz. Hatta benim
motorcularin cok bulundugu cafelere bile gitmemi istemez ve goturmez. Sadece arada rivadaki RivaVira moto cafeye zorla goturuyordum ama genelde oraya bile gitmek istemez rivada motorcularin pek girmedigi lahmacuncu var camiyi gectikten sonra oraya oturtuyor :D:D :D oraya gelinnnn :D :D haha