Erkekler için uygun koruma
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar, motosiklet ehliyetimi inşallah bu bahar alacağım ve tabi ki ilk motosikletimi. Motosiklette erkeklere uygun bir model buldum fakat koruma ekipmanları konusunda şüphelerim var. 185 boyunda ve 88 kg bir erkeğe uygun kask, eldiven, pantolon ve mont önerilerinizi paylaşabilir misiniz?
Reklamlar
-
Erkeklere uygun motor ne abi?Git bi ekipman satan yere üstüne dene.Başka yolu yok.
-
Tabi özelden ulaş ben yardımcı oluyim : ))))
-
Ben motosiklette bir türlü erkeğe uygun model bulamadım. Hep atlara uygun modellerle karşılaşıyorum.
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Ben motosiklette bir türlü erkeğe uygun model bulamadım. Hep atlara uygun modellerle karşılaşıyorum.
Erkek atlara mı, dişi atlara mı?
-
Kinayeyi beğendim ama profil fotoğrafında tesbihli selfie'yi unutmuşsun.
-
-
Geciktirici özelliği mutlaka olsun,herhangi bir kazada hasar oranını azaltır.
-
bu başlığı onaylayan forum yetkilisi arkadaş bile biraz gülelim istemiştir sanırım :D
-
Alpinestars, dainese, revit, arai, shoei. Seç beğen al. Hem erkeğe, hem kadına uyar.
Sosyal deney amaçlı açılmış bir konuya benziyor ama biz yinede yardımcı olalım
-
RoofRoof adlı üyeden alıntı
Erkeklere uygun motor ne abi?Git bi ekipman satan yere üstüne dene.Başka yolu yok.
Şimdi kadınlar doğaları gereği kırılgan varlıklar, mesela erkeklerin kemikleri daha kalın ve yoğundur o yüzden daha zor kırılır, kadınların ki ise daha hassastır. Bunu ekipman üreticileri de mutlaka dikkate aliyordur. Kadına level 1 üretken erkeğe level 2 hatta 3 koruma gerekebilir.
-
CrazyBullet adlı üyeden alıntı
Şimdi kadınlar doğaları gereği kırılgan varlıklar, mesela erkeklerin kemikleri daha kalın ve yoğundur o yüzden daha zor kırılır, kadınların ki ise daha hassastır. Bunu ekipman üreticileri de mutlaka dikkate aliyordur. Kadına level 1 üretken erkeğe level 2 hatta 3 koruma gerekebilir.
Ne yazak ki sana hacı?Bu fikre varmak için kaç gündür düşünüyorsun?
Bence sanayiye git sana Iron Man kostümü yapsınlar bi tane.Level 5 takıl.
-
Ben de merak ediyodum ceket almaya gittigimde satis elemani niye "kırılgan biri misiniz?" diye sordu bana diye... Demek o yuzden. Ben de herif bana yuruyo diye kosa kosa kactiydim magazadan... Tuh. Belki de iyi niyetliydi.
-
https://www.hepsiburada.com/motorsik...%BCl%20Ticaret
Sağlam adam kaskı. Boşuna sharp testleri falan ile uğraşma. Tüm paranı rahat rahat ekipman yerine motora yatırabilirsin. Kırılgan olmayan kişiler için özel üretim.
-
Başlığı okuyunca aklıma malum kısmı koruma geldi. Öyle bi ekipman mı varmış diye girdimde düşündüğüm gibi değilmiş.
-
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Başlığı okuyunca aklıma malum kısmı koruma geldi. Öyle bi ekipman mı varmış diye girdimde düşündüğüm gibi değilmiş.
Bende aynı sebepten bakmıştım
-
Ekarademir adlı üyeden alıntı
E kaskı oraya takmıyor muyuz zaten?
-
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Ben de merak ediyodum ceket almaya gittigimde satis elemani niye "kırılgan biri misiniz?" diye sordu bana diye... Demek o yuzden. Ben de herif bana yuruyo diye kosa kosa kactiydim magazadan... Tuh. Belki de iyi niyetliydi.
Hahahhasmet abi
-
Bence sana korumaya gerek yok. delikanlı adamsın, ne işin olur korumayla. Bırak kadınlar giyinip kuşansın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)