Erkekler için uygun koruma
Reklamlar
-
bende aradım taradım bir türlü denk gelmedi sonra gittim kız tvs apache'si aldım onu kullanıyorum. biraz daha erkeksi apache olsa daha iyi olurdu ama olsun işimi görüyor yine. yani oradan oraya götürüyor işte.
şaka bir yana bence bu konu başka bir konuya gönderme içeriyor gibi. ben öyle hissettim
birde aklıma şu kilitlenen bir konu geldi ona hala gülüyorum. hahaha :D 30 cm damarlı :D
nolduuuu? ha? erkeklere gönderme yaparken sorun yok ama kadınlara gönderme yapınca konu kitliyorlar öyle mi? hani kadın erkek eşitliği?
...........
aga bırakın artık şu kadınlara ayrıcalık tanımayı, bu nedir yaa? tamam onlara karşı yumuşak olmamak elde değil ama bu kadarda ilah yapmayın şunları. bizi insan yerine koymuyorlar sonra. ilgiyi hep kendilerine istiyorlar. benciller, evet kadınlar bence bencil. (eyvah neler yazdım ben, kim bilir kimler ne diyecek bana şimdi, neyse yan sekmede tomahawk füzesini araştırmaya devam)
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:56 ----------
tomahawk füzesinden girdim. şu konudan çıktım ve şimdi erkek gibi uyuma zamanı.
Reklamlar
-
Yıl oldu 2018, hala kinayeden ve ironiden anlamayan insanlar var. Konu güldürdü, insanlar üzdü. Biraz kafayı çalıştırın yahu.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)