Beşiktaş taraflarında trafikten ötürü aralardan geçerken bi abimizin aynasına dokundurdum. Aynasına baktım bir şey yoktu. Kendisi burdaysa ondan büyük özürlerimi dilerim o an trafik devam ediyodu duramadım. :/
Beşiktaş taraflarında trafikten ötürü aralardan geçerken bi abimizin aynasına dokundurdum. Aynasına baktım bir şey yoktu. Kendisi burdaysa ondan büyük özürlerimi dilerim o an trafik devam ediyodu duramadım. :/
lise aşkım şukufe seni seviyorum
burdaysan bil istedim.
Yıllar önce,25 liram eksik diye dolmuşa almadığın,kedi bıyıklı şoför buradaysan ayıp la yaptığın..
Başlığı ilgi çeksin diye koydum zaten :D. Umarım abimiz affetmiştir. Zaten aynalar dokunucak diye hafif sıkıyorum hep milletin aynasına zarar gelmesin diye. :D
Bende burdan eski ingilizce öğretmenime, ana sınıfındaki fırlama arkadaşım Tanju’ya ve son olarak biberli ekmek duayeni Nezahat teyzeme selam ve saygılarımı sunarım.
Ayrıca eski komşumuz melahat teyze 20 yıl evvel pişirdiğin peynirli dızmana'lar hala damağimda,eğer hayattaysan bir tepsi daha yaparmısın.
geçen aylarda gördüğüm pembe kulaklıklı lg g3 kullanan kız burada mısın
geçen yaz Bursa'da evimin önünden CBR 250 ile geçen siyah revit montlu kız, buradaysan bil ki çok koydu o asi duruşun. Buradaysan bil istedim.
- Vatani görevini yapmakta olan Selim'e
- Tüm kader mahkumlarına
- TRT FM çalışanlarına selamlar.
Hamdım, piştim, hala hamım.
ben de geçen gün kadıköyde ışıklarda beklerken yanına yanaşıp kapısını açmakta tereddüt ettirdiğim aracı arıyorum eğer buradaysan telefonlaşalım, bir kahvemi iç içim fena oldu.
Günde en az iki üç kere dokunduruyoruz. Hepsine böyle konu açsak.
Bak evlendim,tam 13 yıl oldu bu arada bir erkek çocuk sahibi oldum...
İlerde bir kız evladım olursa ismini " SİMLA" koyacagim
seni hala unutamadım.
Kafam her güzel oldun da seni hatırlarım kırık kalp im sızlar ...
SİMLA ....seni çok seviyorum , lise aşkım.
bu gün;
Bak burdaysan haberin olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)