Cevirme bana dur ihtari yapsa malum ehliyetten dolayi kacsam plakaya ne kadar ceza gönderirler?
2. Motorla makas ata ata ilerlerken ekp arabasinada atmisim selloktor cakti ama ceza sorgulamaya falan bakiyorum hala bi ceza yok ne zaman gelir ?
Cevirme bana dur ihtari yapsa malum ehliyetten dolayi kacsam plakaya ne kadar ceza gönderirler?
2. Motorla makas ata ata ilerlerken ekp arabasinada atmisim selloktor cakti ama ceza sorgulamaya falan bakiyorum hala bi ceza yok ne zaman gelir ?
Mondial 😍
Makas ata ata ilerlerken bunu tek tekerde yapmayı denediniz mi? Acayip keyifli oluyor!
Yapamam demeyin. Başarabileceğinizi biliyorum. Böyle ustalara ihtiyacımız var çünkü.
cezayı bilemem ancak polisten kaçmaya devam edersen bir gün mermi manyağı olacaksın haberin olsun. Kaç kişi böyle telef oldu gitti
2006 Honda Activa (2006-2009) > 1996 BMW F650 (2007-2008) > 2016 Mondial RX3i Evo (2016-2017) > 2006 Yamaha XT660R (2017 - 2020) > 2017 Honda CRF 250L ABS (2020 - 2021) > 2022 Mondial X-Treme Maxx 200i (2022-...)
Polis silah veya herhangi bir suç aleti bulundurmayan kişiye silah çekmez ateş etmez kaldıki trafik polisleri acil durumlar dışında ateş etmezler.
Ama şu bir gerçek 1 kaçarsın , 2 kaçarsın , 3.ye kaçarken ya patlarsın yada ilerde seni başka bir ekip kıstırır işte o zaman dersinki ''keşke arkadan mermi atsalardı''
İnsanlar normal düz yolda kurallar dahilinde giderken bile arabalar onları tedirgin ediyor;
*Acaba kapıyı açarmı ?
*Üzerime kırarmı ?
*şu aradan geçsem bi dangalaklık yaparmı ?
gibi gibi birsürü soru işareti sen bunları düşünmüyorsun belliki diyorsun ki böyle makas terzide yol Allah ne verdiyse işte basmalar sonucu kazalar meydana geliyor çarpan adamın hayatı kararıyor ama asıl hayatı kararan sen oluyorsun ya yataktasın ya toprakta ya da vücudundaki kırık kemiklerin iyileşmesi için aylarca beklemek zorunda kalıyorsun.
Ehliyetin yetmiyorsas ya da yoksa motor sürme sürüyorsanda trafiğe çıkma çünkü ATALARIMIZIN bir sözü var ;
''ÇEKİRGE BİR SIÇRAR İKİ SIÇRAR ÜÇÜNCÜYE martingen '' Allah kaza bela vermesin hiç birimize .
Hocam yanılıyorsun. Bu art arda bombalı saldırılar olduğu dönemde cumhurbaşkanı bizzat canlı yayında açıkladı ardından iç işleri bakanlığı genelge yayınladı. Ayrıca bazı bombalı saldırılar motosikletle gerçekleştiği için çok daha dikkatliler.
Canlı örneği çok var, yılbaşında uygulamadan kaçan ehliyetsiz araba sürücüsünün üstünden kaç mermi çıktığını unuttum, kevgire dönmüştü. Bunun dışında daha nice uygulamadan kaçıp da ölenler oldu.
Hatta youtube üzerinden de birkaç video var polis konuşmaları. Amir sürekli telsizden uyarı yapıyor silah kullanmaktan sakın çekinmeyin diye.
Artık eski devir geçti. Polise molotof atanlara tomayla sulamalarına alışkın olduğumuz için kimse pek inanmıyor ancak durum dediğim gibi.
Ha sürekli her kaçan araca sıkarlar mı bilemem o polisin insiyatifinde ama sıksa bile artık yargılanmayacak bu bir gerçek.
Süpheli araçlar yahut ihbar geçilmiş araçlar için tamam dediğin doğru ateş ederler ama diğer insanlara edemezler Yani bana göre saçma birşey o zaman herkesi vurmaları gerekiyor çünkü polisin çevirmeye aldığı 10 motordan en az 1 tanesi kaçıyor ehliyeti yok diye silahsız insana durmadığı için silah sıkmak bilmiyorum ama bana göre saçma burası USA değil senin gördüklerinde yüksek ihtimal bi yanlışlık vardır çünkü 2018 kanunu aşşağıda yazdığım gibi ;
2018 DUR İHTARINA UYMAMANIN CEZASI
*Dur ihtarına uymamak bir suçtur ve kontrol noktasına gitmemeniz halinde polisler durmayan aracın sürücüsüne 166 TL ceza kesme hakkına sahiptirler. Bu cezaya ek olarak dur ihtarına uymamak trafiği tehlikeye düşürmek anlamına geldiği için 77 TL değerinde bir ceza uygulaması daha yapılır.
*Bir sürücünün dur ihtarına uymaması ya da dalgınlıkla ihtara rağmen aracı sürmesi durumunda toplamda 243 TL değerinde ceza ödemesi gerekecektir.
Gerçek güç sıçrayışta değil , sarsılmaz duruştadır .
Erbil Kamba bilirmisin?
İyi izle burası Türkiye.
https://youtu.be/PKheZxLJdzQ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)