Ötv zammı torba yasa kararı geri çekilmiş.Neyse doğruysa iyi oldu hayırlı olsun.
Ötv zammı torba yasa kararı geri çekilmiş.Neyse doğruysa iyi oldu hayırlı olsun.
Yarışı kazanmak istiyorsan, yarışın içinde olmalısın.
Başka bir şeye zam gelebilir her an. Pusudayım...
kaynak var mı?
Cumhurbaşkanı müdahale etmiştir. Güya çiftbaşlılık ortadan kalktı ama hala cumhurbaşkanından habersiz iş yapıyorlar.
Kulakları çınlamış olabilir ak partililerin.
Herkes motorunun kiymetini bilsin,bakimini yaparak paşa paşa binmek lazim.
Ötv zammı haberi son bir haftada düşük cc satışlarını uçurmuştu.
Ötv zammı ile ilgili bende bir iki haber okudum galiba devlet baktı tepki çekiyor hemen yalanlama yaptı
Kazığa son rötuşları veriyorlardır isteğe göre şekillenebilecek yeni bir Kazık üstünde çalışıyorlarmış.
Sanki her şey çok ucuzmuş gibi , yeni bir zammın gelmemesine şükreder hale geldik. Amaçlarına ulaştıklarını düşünüyorum doğrusu.
varya artık bunlara her gün düzenli bir şekilde ana bacı düz gider oldum. dalgamı geçiyorlar insanlarla yeter artık!
%8 den %22 ye çıkacağı söylendi. millet tepki gösterdi, yarın yetkililer çıkar %22 çok şunu %15 yapalım der, millet de aaa iyi bak fiyat düştü diye sevinir. bu düzen böyle devam eder.
Şimdilik geri çekildiğine dair yetkili bir ağızdan açıklama gelmedi. Aynı şekilde görüşülmeyi bekliyor tasarı.
Change.org'da birisi buna karşı bir dilekçe oluşturmuş , imzalamadım , arttırsınlar , beter olalım.
Allah Zulmünü arttırsın diye bir söz vardır aynen o.
Arkadaşla bu konuyu telde konuştuk epey güldük artık gırgır geçiyoruz.
Miktarını az bulmuş olmalılar, daha fazla geçirecekler
Bir bakmışlar üst CC'leri unuttuk
650cc üstü ÖTV zammı eklenmiş 1000cc üzerine katmerli gelmiş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)