ehliyetsiz yakalanma sahneleri===)))
Reklamlar
-
30 Temmuz 2006, 18:15
Reklamlar
-
31 Temmuz 2006, 00:32
-
31 Temmuz 2006, 14:30
ankara ulustayım iş için motorla çıktım polis yola atladı beni görünce ne ara gördü onuda bilmiyorum...?
p:gel bakalım nereye kaçıyorsun soldan
b:ne kaçması abi görmedim
p:ehliyet ruhsat varmı
b:var abi
p:iyi çek kenara bakalım çıkart evrakları
b:indim verdim evrakları
p:hani ehliyet vardı a2 yok sende
b:abi sen ehliyet varmı diye sordun a2 varmı diye sormadın ki dedim
P:bağlayacağız motoru
B:abi yapma etme ne olur dedim
P:o ara ruhsatı karıştırıyordu içinde öprenci kimliğini gördü
b:bende hemen abi öğrenciyim zar zor aldık bir darbede sen vurma dedim
P:tamam motoru çalıştırmadan sağdan kaç git dedi.dikkat et yunuslar yakalarsa çekerler diyede ekledi.
B:ben kaçış o kaçış tabi
NOT:allah razı olsun o polis abimizden bunları marifet diye anlatmıyoruz ama insan ihtiyaç duyuyor kullanmaya bazen
2-tabi ertesi gün yine evden çıktım bir kere yakalandım ya içimde bir korku var.ya yine yakalanırsam diye...
k.örende oturuyorum fatih köprüsü altında bir polis bekliyor sabah saat 8.30 beni gördü yola atladı tabi ben uzaktan takip ediyorum gördüm yola doğru geldiğini hemen sağa yanaştım arabanın yanından hiç görmemiş gibi yaparak geçtim arkamdan düdük çaldı ama duymamış gibi yaptım.dışkapıya yaklaştım heralde telsizle anons yapmış dışkapıdaki polislerden samsun yolu kavşağında bir tanesi etrafa bakıyor.içimden dedim bu seni bekliyor oğlum..otobüsün arkasından gittim tam yaklaştım aniden samsun yoluna döndüm tabi oda arkadan düdük çaldı ama durmadım.aydınlıkevlerden tandoğana gittim.
neyseki kurtuldum
ama bu bana ii bir ders oldu bu olay olalı hemen hemen 2 hafta oldu korkuyla yaşayacağıma artık çıkartmıyorum motorumu.benden tavsiye üzüleceğinize birazcık sabredin ve ehliyetsiz çıkmayın derim.
herkese kazasız belasız sürüşler....
Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]
-
31 Temmuz 2006, 15:30
Bu başlık bayağı eğlenceli oldu.
Diğer taraftan bakarsak poilslerimiz de çok insafsız değillermiş.
-
31 Temmuz 2006, 15:44
Moderatör
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler