Dominar geçen sene en çok satılan ilk 10 motosikletten biri ...
Dominar geçen sene en çok satılan ilk 10 motosikletten biri ...
Hergün abartısız 2 saatimi geçiyorum malum sitede, bir kere olsun böyle motorları incelemedim.
Girerim ve sıralamaya göre aynen şöyle yapıyorum;
Honda, Kawasaki, Yamaha ilanları inceleyip çıkıyorum.
Arada Gsxr'lara bakıyorum ama oda şu an uzak, fakat hastayım. İlanına bakmayı bile seviyorum
Diyeceğim o ki bajajmış, cf moto'muş apaciymiş ömrümün sonuna kadar işim olmaz. Zaten hepsini bu foruma üye olduktan sonra sizlerden öğrendim.
Çocuğunuza ters bu durum biliyorum hatta doğrusunun bu olmama ihtimalinin yüksekliğini de biliyorum ama dökülecek gidecekmiş gibi hissediyorum yeni türeyen markaların.
Yeniliklere açık değilim mi diyeyim, sabit fikirlimi, at gözlüklümü diyeyim kendime bilemedim ama hediye gelse üstüne binmeden satar yamaha alırım :D
İlla 400 cc alacam diyorsanız kıyın paraya gidin ducati scrambler sixty two (400 cc) alın bakın keyfinize. Ömürlük makina ve yedek parca sıkıntısı bir ömür yok. Ha serviste kalın bir cüzdan ister tabiki
dominar daha hafif ve torq daha yüksek. cf yi tokatlar.
dominarın sağlamlığını kanıtlamak için etkinlikler de düzenlendi. yakıt olarak daha ekonomiktir diye düşünüyorum ve tek silindir olduğundandır belkide torq değerinin yüksek olması.
yüksek torq demek gaza asıldığında motorun öne atılma gücü demek.
yani dominar ile cf performans ve sağlamlık olarak karşılaştırılırsa cf geride kalabilir.
buna karşın fiyat farkı işi karıştırıyor işte.
Cf Moto 400Nk 'yı merak ediyordum. Fuarda gidip oturdum, baktım, malzemesini kontrol ettim.
Sonuç olarak kamyon gibi bir makina olmuş, aşırı ağır. Bu CC'de böyle ağır bir makina yoktur.
Malzeme kalitesi vasat.
Bana göre Dominar'ın tek bir eksiği var o da KTM motorundan gelen yüksek titreşimi. Bu hariç kasasından dolayı CF'den daha iyi bir motor diyebilirim. CF'nin de eksisi artçıyı düşünmemiş olmaları, yoksa artçı için rahat bir motor olsa daha az titreşimli olduğundan ilk tercihim olurdu. Bunların kalitesi de, R25'in kalitesi de üç aşağı beş yukarı aynı, çok abartmaya gerek yok. Bu arada geçen gün bir 400 NK'nın birinde turkuaz renkte kafes şeklinde çok güzel bir çanta demiri gördüm, nefis durmuştu. Bunu CF Moto mu getiriyor acaba ?
CF moto nedir abi? Çin malı tamam, üreticisi kim? Araştıralım bakalım. Aynı üretici motoru başka ülkelere de pazarlıyorlardır oradaki yorumlara bakalım ama yok.
Büyük cc de ne olduğu belirsiz bir motor almam. Hele UMA getiriyorsa.
www.arectron.com
bu arada fiyat karsilastirilmasi yapilmis ama dominar da 18900'e bulunabiliyor bayilerde. bence onemli bir kirter bir kac bin tl daha uygun olmasi.
Ya arkadaşlar neyin kafasıdır bu 400CC motor 20.000 - 22.000 TL dominarda cf moto da yani bu CC ye bu fiyata ne bekleniyor anlamış değilim...Dominar Cf motodan daha kaliteli bunun aksini idda eden boş konuşur kendini kanıtlamış bir motor dominar CF motoya gelince sonra zamanlarda adını sık duymaya başladım ama yanlız adını duyuyorum piyasada çoluk çocuğun aldında bir kaç sefer denk geldim yani ne diyim kimse alınmasın darılmasın ama basit çin motoru artık scooter'ler para etmemeye başlayınca bunlarda bu motorlardan yapmaya başladı bana göre en iyi çinli ölü çinli kimse alınmasın darılmasın ben bana göre diyorum.
cf moto denince aklıma gelen
Sen çok iyi biliyorsun galiba kardeş bana boş demek senin ne haddine he neyin ne olduğunu bilmeden sallayan o kadar çok adam varki burada hep bakıyorum başkalarının ağzını satıyorlar...Çok seviyorsan çin malı motoru al bin hayırlı uğurlu olsun yorumların boş olduğunu anlıyorsun ya ben kendi adıma konuşuyorum diyede yazdım orasını anlamamışsın buda senin doluluğun sen motora momo derken ben motorun üstündeydim anladın sallamadan önce sende düşün şimdi diyeceksin ki ben bilmem kaç yasındayım sen kaç yasındasın akıl yaşta değil baştadır seninle her türlü gerek bilgi kapışmasınada girerim gerek ne istersen varım hodri meydan boş boş konuşupta kendini düşürme ...En iyi çinli motor ölü çinli motor bu kadarda iddalıyım anladın insanlara saygım sonuna kadar her zaman var ama imkanı oldupu sürece kimse gidipo çinli motor almaz bunuda çok iyi biliyorsun bende aldım zamanında imkan yokken
@Pistonlar
Kardeş,yine forumu birbirine kattın.
merak ettim hangi ürünleri nerelerde satılıyor diye. Kanada'da 5 yıl garanti vermişler. ha garanti neleri kapsıyordur detayları bilmiyorum.
http://www.cfmoto.ca/en/motorcycle-650nk-model
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)