Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

DOMİNAR 400 tek s 34 hp 22.000 tl ----CF MOTO 400 NK çift silindir 40 hp 22.450 tl

REKLAM ALANI
    Keoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-125, R25 Ve Tekrar R25,Dominar 400,Mt-125 Abs
    Dominar geçen sene en çok satılan ilk 10 motosikletten biri ...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Birkan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf R-125 / Honda Today 50 / Ninja 250r / Xmax 250
    Hergün abartısız 2 saatimi geçiyorum malum sitede, bir kere olsun böyle motorları incelemedim.

Girerim ve sıralamaya göre aynen şöyle yapıyorum;

Honda, Kawasaki, Yamaha ilanları inceleyip çıkıyorum.

Arada Gsxr'lara bakıyorum ama oda şu an uzak, fakat hastayım. İlanına bakmayı bile seviyorum

Diyeceğim o ki bajajmış, cf moto'muş apaciymiş ömrümün sonuna kadar işim olmaz. Zaten hepsini bu foruma üye olduktan sonra sizlerden öğrendim.

Çocuğunuza ters bu durum biliyorum hatta doğrusunun bu olmama ihtimalinin yüksekliğini de biliyorum ama dökülecek gidecekmiş gibi hissediyorum yeni türeyen markaların.

Yeniliklere açık değilim mi diyeyim, sabit fikirlimi, at gözlüklümü diyeyim kendime bilemedim ama hediye gelse üstüne binmeden satar yamaha alırım :D

harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    İlla 400 cc alacam diyorsanız kıyın paraya gidin ducati scrambler sixty two (400 cc) alın bakın keyfinize. Ömürlük makina ve yedek parca sıkıntısı bir ömür yok. Ha serviste kalın bir cüzdan ister tabiki

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı *,* adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    reyting canavarı

Şu an bu konu içerisinde 72 kullanıcı var. (27 üye ve 45 misafir)

*,*, gogozh, ogzcngdk, Alper_tim, mavellen, fmea, adm12, DesAres, zekeriyaimam, Lazasker, Angrypower, tozlu, to1ga, dharu, hokahey, viper08, oguzhanlal, osiosborn, KoTToo, motorcuengin, Pangaea, Blackeagletr, xepenias, mhmtesk, YALINALP, beyazsaray
    Ne zaman konu açsam popüler oluyor, konuyu açalı bir kaç saat oldu hemen 2 sayfa olmuş

oialdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XMAX 250
    Alıntı Pistonlar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yamaha R25 bile 250 cc 26.200 olmuş
    Cf Moto 400 NK 400cc çift silindir Bosh Abs markalı 22.550 bu fiyata çok iyi 32.000 NM TORK da var makinede hey yavrum hey
    CF Moto 400 NK ABS sistemi Continental tarafından üretilmiştir. ECU ( Engine Control Unit ) sistemi Bosch tarafından üretilmiştir.

Bence Dominar da CF400NK da motor hacimleri ve güçlerine göre ağır motosikletler.

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    dominar daha hafif ve torq daha yüksek. cf yi tokatlar.

dominarın sağlamlığını kanıtlamak için etkinlikler de düzenlendi. yakıt olarak daha ekonomiktir diye düşünüyorum ve tek silindir olduğundandır belkide torq değerinin yüksek olması.

yüksek torq demek gaza asıldığında motorun öne atılma gücü demek.

yani dominar ile cf performans ve sağlamlık olarak karşılaştırılırsa cf geride kalabilir.

buna karşın fiyat farkı işi karıştırıyor işte.

waldorf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin
    Cf Moto 400Nk 'yı merak ediyordum. Fuarda gidip oturdum, baktım, malzemesini kontrol ettim.

Sonuç olarak kamyon gibi bir makina olmuş, aşırı ağır. Bu CC'de böyle ağır bir makina yoktur.
    Malzeme kalitesi vasat.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Bana göre Dominar'ın tek bir eksiği var o da KTM motorundan gelen yüksek titreşimi. Bu hariç kasasından dolayı CF'den daha iyi bir motor diyebilirim. CF'nin de eksisi artçıyı düşünmemiş olmaları, yoksa artçı için rahat bir motor olsa daha az titreşimli olduğundan ilk tercihim olurdu. Bunların kalitesi de, R25'in kalitesi de üç aşağı beş yukarı aynı, çok abartmaya gerek yok. Bu arada geçen gün bir 400 NK'nın birinde turkuaz renkte kafes şeklinde çok güzel bir çanta demiri gördüm, nefis durmuştu. Bunu CF Moto mu getiriyor acaba ?

retox70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CF moto nedir abi? Çin malı tamam, üreticisi kim? Araştıralım bakalım. Aynı üretici motoru başka ülkelere de pazarlıyorlardır oradaki yorumlara bakalım ama yok.
    Büyük cc de ne olduğu belirsiz bir motor almam. Hele UMA getiriyorsa.

Mucit23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 900 & KTM450EXC & BWS100
    ***Konu Dışı***
    Alıntı harun27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlla 400 cc alacam diyorsanız kıyın paraya gidin ducati scrambler sixty two (400 cc) alın bakın keyfinize. Ömürlük makina ve yedek parca sıkıntısı bir ömür yok. Ha serviste kalın bir cüzdan ister tabiki

Ducati Scrambler 400 Sıfır fiyatı 10990€, Günümüz kuruna göre Yaklaşık 51600TL yapıyor. Bu fiyata 1 Adet Dominar 400, 1 Adet CF Moto 400NK, Kalan paraylada Güzel bir scooter alınabilir. Sonra canın hangisini istiyorsa ona binersin.
    ***Konu Dışı***
    _chaotic_ bunu beğendi.
    www.arectron.com

Norton772 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio
    bu arada fiyat karsilastirilmasi yapilmis ama dominar da 18900'e bulunabiliyor bayilerde. bence onemli bir kirter bir kac bin tl daha uygun olmasi.

serconline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt25 ABS
    Ya arkadaşlar neyin kafasıdır bu 400CC motor 20.000 - 22.000 TL dominarda cf moto da yani bu CC ye bu fiyata ne bekleniyor anlamış değilim...Dominar Cf motodan daha kaliteli bunun aksini idda eden boş konuşur kendini kanıtlamış bir motor dominar CF motoya gelince sonra zamanlarda adını sık duymaya başladım ama yanlız adını duyuyorum piyasada çoluk çocuğun aldında bir kaç sefer denk geldim yani ne diyim kimse alınmasın darılmasın ama basit çin motoru artık scooter'ler para etmemeye başlayınca bunlarda bu motorlardan yapmaya başladı bana göre en iyi çinli ölü çinli kimse alınmasın darılmasın ben bana göre diyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    cf moto denince aklıma gelen

YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı serconline adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya arkadaşlar neyin kafasıdır bu 400CC motor 20.000 - 22.000 TL dominarda cf moto da yani bu CC ye bu fiyata ne bekleniyor anlamış değilim...Dominar Cf motodan daha kaliteli bunun aksini idda eden boş konuşur kendini kanıtlamış bir motor dominar CF motoya gelince sonra zamanlarda adını sık duymaya başladım ama yanlız adını duyuyorum piyasada çoluk çocuğun aldında bir kaç sefer denk geldim yani ne diyim kimse alınmasın darılmasın ama basit çin motoru artık scooter'ler para etmemeye başlayınca bunlarda bu motorlardan yapmaya başladı bana göre en iyi çinli ölü çinli kimse alınmasın darılmasın ben bana göre diyorum.
    Bu kadar boş yorumu nasıl yazıyorsunuz anlamak güç. Hiç bir bilgi olmadan işkembeden sallamak ne kadar kolay.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı Norton772 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu arada fiyat karsilastirilmasi yapilmis ama dominar da 18900'e bulunabiliyor bayilerde. bence onemli bir kirter bir kac bin tl daha uygun olmasi.
    Yazdığım fiyatlar bajaj- cf moto 2018 fiyatı
    Senin dediğin fiyat 2017 o da peşin parayla
    Geçen hafta bajaj servisinden yine 200ns arızası sebebiyle oradan biliyorum bajaj dominar fiyatını

serconline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt25 ABS
    Alıntı YasinC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu kadar boş yorumu nasıl yazıyorsunuz anlamak güç. Hiç bir bilgi olmadan işkembeden sallamak ne kadar kolay.
    Sen çok iyi biliyorsun galiba kardeş bana boş demek senin ne haddine he neyin ne olduğunu bilmeden sallayan o kadar çok adam varki burada hep bakıyorum başkalarının ağzını satıyorlar...Çok seviyorsan çin malı motoru al bin hayırlı uğurlu olsun yorumların boş olduğunu anlıyorsun ya ben kendi adıma konuşuyorum diyede yazdım orasını anlamamışsın buda senin doluluğun sen motora momo derken ben motorun üstündeydim anladın sallamadan önce sende düşün şimdi diyeceksin ki ben bilmem kaç yasındayım sen kaç yasındasın akıl yaşta değil baştadır seninle her türlü gerek bilgi kapışmasınada girerim gerek ne istersen varım hodri meydan boş boş konuşupta kendini düşürme ...En iyi çinli motor ölü çinli motor bu kadarda iddalıyım anladın insanlara saygım sonuna kadar her zaman var ama imkanı oldupu sürece kimse gidipo çinli motor almaz bunuda çok iyi biliyorsun bende aldım zamanında imkan yokken

Motosikleti
    ......
    @Pistonlar

Kardeş,yine forumu birbirine kattın.

Norton772 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio
    Alıntı Pistonlar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazdığım fiyatlar bajaj- cf moto 2018 fiyatı
    Senin dediğin fiyat 2017 o da peşin parayla
    Geçen hafta bajaj servisinden yine 200ns arızası sebebiyle oradan biliyorum bajaj dominar fiyatını
    oyle de bayiden bayiye de degisebiliyor fiyatlar. ayrica varsin 2017 olsun, sifir olduktan sonra ve degisiklik olmadiktan sonra farkeder mi sence?

YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı serconline adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen çok iyi biliyorsun galiba kardeş bana boş demek senin ne haddine he neyin ne olduğunu bilmeden sallayan o kadar çok adam varki burada hep bakıyorum başkalarının ağzını satıyorlar...Çok seviyorsan çin malı motoru al bin hayırlı uğurlu olsun yorumların boş olduğunu anlıyorsun ya ben kendi adıma konuşuyorum diyede yazdım orasını anlamamışsın buda senin doluluğun sen motora momo derken ben motorun üstündeydim anladın sallamadan önce sende düşün şimdi diyeceksin ki ben bilmem kaç yasındayım sen kaç yasındasın akıl yaşta değil baştadır seninle her türlü gerek bilgi kapışmasınada girerim gerek ne istersen varım hodri meydan boş boş konuşupta kendini düşürme ...En iyi çinli motor ölü çinli motor bu kadarda iddalıyım anladın insanlara saygım sonuna kadar her zaman var ama imkanı oldupu sürece kimse gidipo çinli motor almaz bunuda çok iyi biliyorsun bende aldım zamanında imkan yokken
    Bordo klavyeli sakin ol nefes al biraz. Sen cv ni gömder seni işe alacağım. Uluslar arası İsveç li bir şirkete. Üretimden, malzeme kalitesinden direk anlıyorsun. Lab. masraflarından ciddi oranda tasarruf ederiz sayende.

merak ettim hangi ürünleri nerelerde satılıyor diye. Kanada'da 5 yıl garanti vermişler. ha garanti neleri kapsıyordur detayları bilmiyorum.
    http://www.cfmoto.ca/en/motorcycle-650nk-model

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)