Bu çocuk 299 la bozdu kafayı, Allah sonunu hayır etsin...
bu aralar ne çok tankslapper görüyoruz. en büyük sebebi teker yapmak. bu arada arkadaş baya şanslı eğer bariyerlere doğru sürüklenseydi şuan aramızda yoktu. geçmiş olsun.
Geçmiş olsun
Allah şifa versin. Pek bişeyi yok gibi.
Birde düzgün sürseler şaşırırım zaten
Abi bu nedir ya... Off.Ya araba üstünden geçseydi. O yüzden 125,cc den yukarı çıkmıyorum. Çünkü kendime güvenmiyorum
Allah izin verirse bugün 299 yapacağız. (Vermedi)
-Var mı bir şey?
-Ananı s.keyim. (Orada ölüp kalsan son sözün bu olacak.Bilmem farkında mısın?)
Şu motosiklet kullanmasını bilmeyen,işlek yolda 299 yapmaya çalışan racingçilerin ölmedikleri sürece videoları izlemek komik oluyor.Tankslapper nedir,nasıl olur bunları bilmedikçe gaz açamamak lazım.Bir de motosikleti geri geri kaldırıma çıkarmaya çalışmak bir tek bana mı ilginç geldi?
Herneyse Allah şifa versin biraz daha dikkatli sürün.
Benim ön de hiç amortisör yok esneme payıda yok geçen 120 yle giderken çukura dek geldim yeminle bi tankslapper yaptı zor toparladım Allah korudu
kendine hakim olamıycak insanlar böyle yüksek cc almamalı bence 100 ile git kardeşim nereye yetişecen eline ne geçicek 299 yapınca ailene yazık günah
Kamera takıp 299 yapınca bi bok oluyor sanki.
Tecrübesiz ve belirli bir olgunluğa ulaşmamış/çabuk gaza gelen insanlar için grup sürüşü çok tehlikeli. Hem kendisi hem de arkadaşları için.
Bu Yamaha'nın MT serisinde çok kaza görüyorum. Hepsi de düz giderken tankslapper oluyor. Kontrolü zor bir motor olduğunu duymuştum fakat kaza yaptıracak kadar mı zor?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)