hızı normal aslında ya nereye bakıyordu ki acaba o kadar tehlikeli karşı şeridi göremediği bir viraja giriyor manzarayamı seyrediyordu anlamadım ölmemesi mucize belkide
hızı normal aslında ya nereye bakıyordu ki acaba o kadar tehlikeli karşı şeridi göremediği bir viraja giriyor manzarayamı seyrediyordu anlamadım ölmemesi mucize belkide
Kaza tabiki feci ancak çok yararlı bir konu ve video olduğunu düşünüyorum ders çıkarabilenler için.
Motorun hızı viraja göre çok değil gösterge muhtemelen mil olarak gösteriyor ve yaklaşık 70km/h hızı var virajı çok rahat dönebilecek iken gaz açıp bırakması ve frene basması kaçınılmaz sonu getiriyor.
Gerçi "Kural [ Z ]" detaylı olarak yazmış, okumak yerine izlemeyi tercih edenler için bir video paylaşayım.
Bu kazayı izleyince aklıma direkt Keith Code un videosu geldi Bileğin Dansı zamanı olan arkadaşların tamamını izlemelerini vakti olmayanların bu kazadaki hatalar ile ilgili 10:00 dk dan başlayarak izlemelerini şiddetle tavsiye ederim.
Bu videoyu zaman buldukça tekrar tekrar izliyorum çok yararlı..
video eski diye paylasmamazlik yapmayalim.cunku cok önemli bi konu.ben ilk defa izledim mesela.
daha once paylasilsa bile hatirlatma acisindan, hafiza acisindan bile guzel bi video.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)