300 ninjadan evrilme 2018 model kawasaki ninja 400 sadece ve sadece 43.000tl'cik..
Tükenmeden bayinizden ısrarla isteyiniz.
Mazallah ellerinde kalmaz falan
300 ninjadan evrilme 2018 model kawasaki ninja 400 sadece ve sadece 43.000tl'cik..
Tükenmeden bayinizden ısrarla isteyiniz.
Mazallah ellerinde kalmaz falan
"Güzel olduğunuz kadar da küstahsınız." demelik.
Kaç adet satacak gerçekten merak ediyorum.
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
26bin liraya aldığım mt7 me çıkıp bir sarıldım. böyle giderse uzun yıllar birlikte olacağız.
Valla çok güzel motor be. Birde o devasa egzozu çıkarıp titanyum akrapoviç takılsa mükemmel olur.
Bizim paramız yok böyle makineler alamıyoruz. Alabilecek durumum olsa 200cc'den 600'lere geçiş motoru olarak alırdım.
altı üstü teleskopik amortisörlü 45 ps bir A2 motoruna bu para.
ille de rayzikse yarı fiyatına 2.el rc390 alıp devam edilir.
Şu tabloya bakarak fiyatlar uçmuş demek çok ılımlı bir yaklaşım olur.. Fiyatlar çıldırmış, fiyatlar kopmuş.
Elinizdekinin kıymetini bilin arkadaşlar, ve ikinci el piyasasında motor satan esnafla da aranızı iyi tutun. Arada bir ziyaretlerine gidin.. Hal hatır sorun, bayramlarda tebrik mesajı atın.. Lazım olacaklar bize çünkü
Az önce bu tarz konularla alakalı bir konu açtım. İnanın yine alacak çıkacaktır.
Vay be Yani 30 - 40 arası diye düşünmüştüm ama tabiki tutmadı
"Çok Bilen Çok Yanılır"
Yürüdüğü yolda iz bırakmayan o yoldan geçmiş sayılmaz ...
Yaww dilim tutuldu.🤑🤑🤑🤑
hemen 2-3 tane sardırıyım oradan
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz.
Fiyat uygunmuş alirim tek dal.
1000tl de anahtar parasi atarim..
Kapış kapış gidecek göreceksiniz. Bayi talebe mal yetiştiremeyecek (ironi içermez).
Sadece bekleyin ve seyredin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)