Bak sana gene Kardeş diyorum bunun değerini bil
Yanlış anlama ama o kadar çok boş yazı yazmışsın ki eminim kendin bile inanmadın bu yazdıklarına
Ona bakarsan CBR'da 20.000 de krank yiyo piyasadaki motorların %70 i böyle hadi gel şimdi CBR'ada kötü de.
Ben CBR'ada bindim merak etme pulsardan daha iyi bir motor olduğunuda biliyorum ama sende şunu anla artık PULSAR kötü bir motor değil olamaz hani bir şarkı var ya ''Çekemiyorsan sür kremini sür sür sür '' yapma bunu kötüleme milletin emek harcayıp para biriktirip zar zor aldığı motorları objektif ol biraz.
Sana bir taktik daha motor işinden ekmek yiyen insan en sorunsuz motora binmek ister ve yakıt olarakta gene en iyisi olsun ister...
Piyasadaki kurye arkadaşlara bak bakalım altlarında ne var
PULSAR200NS
Honda CBF150
YAMAHA YBR125
önceki yıllardakuryelerin yarısı cbf diğer yarısı ybr sürerdi pulsar bu motorların arasına girip bu adamların ekmeğine yağ sürdüyse yeterince açık.
Ben bir kurye arkadaşın 2014 model pulsarını satışına şahit oldum adamın motoru 245.000KM'de idi motor yaptırmış sordum bana verdiği cevap kardeşim yağını aksattım yoksa daha çok giderdim sanada benden tavsiye bakımlarını adam akıllı yap 250.000 rahat çevirirsin :D